Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Noval Property: Νέο μέλος του ΔΣ ο Μιχ. Παναγής

Noval Property: Νέο μέλος του ΔΣ ο Μιχ. Παναγής

Την εκλογή του νέου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Noval Property, Μιχαήλ Παναγή, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Γεωργίου Στεργιόπουλου, ανακοίνωσε σήμερα (28/3) η εισηγμένη.

Ειδικότερα, η εταιρεία με την επωνυμία «ΝΟΒΑΛ ΠΡΟΠΕΡΤΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «NOVAL PROPERTY» (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 596/2014 για την κατάχρηση της αγοράς, τονΝ. 3556/2007 και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ότι στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας κατά τη συνεδρίασή της την 28η Μαρτίου 2024 στην οποία συμμετείχε και εκπροσωπήθηκε το σύνολο των μετοχών της Εταιρείας, ήτοι 107.467.164 μετοχές, ελήφθησαν ομοφώνως οι ακόλουθες αποφάσεις:

Θέμα 1ο: Tροποποίηση του Άρθρου 6 του Καταστατικού της Εταιρείας για σκοπούς αποϋλοποίησης των μετοχών της Εταιρείας, λόγω της εισαγωγής, στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς και τροποποίηση του Άρθρου 11 του Καταστατικού της Εταιρείας, ώστε να προβλεφθεί δυνατότητα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων εξ ολοκλήρου από απόσταση.

Θέμα 2ο: Ανακοίνωση εκλογής από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας του νέου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, κου Μιχαήλ Παναγή, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κου Γεωργίου Στεργιόπουλου, κατόπιν της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. της Εταιρείας κατά την συνεδρίασή του στις 05.03.2024, η οποία βασίστηκε στην από 05.03.2024 ομόφωνη θετική εισήγηση/έκθεση αξιολόγησης της Επιτροπής Αποδοχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων της Εταιρείας. Το νέο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας, κος Μιχαήλ Παναγής, εξελέγη ομοφώνως από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κου Γεωργίου Στεργιόπουλου, δηλαδή έως και τις 08.06.2024, η οποία παρατείνεται, συμφώνως με το άρθρο 85 παρ. 1 εδ. γ’ του Ν.4548/2018, όπως ισχύει, και το άρθρο 7 παρ. 4 του Καταστατικού της Εταιρείας, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση το 2024 και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης. Το εν λόγω θέμα αποτελεί ανακοίνωση προς τη Γενική Συνέλευση και δεν τέθηκε σε ψηφοφορία.

#Noval_Property_ΑΕΕΑΠ

Related posts

«Πράσινο φως» στο ενημερωτικό της Ideal για το ομόλογο

admin

Alpha Αστικά Ακίνητα: Κέρδη 5 εκατ. ευρώ το 2022

admin

Autohellas: Καθαρά κέρδη €7,4 εκατ. το α’ τρίμηνο του 2023

admin

Αυξάνει τη θέση της στην MIG η «συμμαχία» Ηλιόπουλου

admin

Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το νέο ομόλογο της Εθνικής

admin

Χρηματιστήριο: Πλησιέστερη στήριξη στις 1237 μονάδες, στις 1260 η αντίσταση

admin

Optima: Αυξάνει στα 47 ευρώ την τιμή-στόχο για τη Mytilineos

admin

JP Morgan: Θετικό μήνυμα για τις ελληνικές τράπεζες στο Roadshow

admin

ΕΛΒΕ: Διανομή μερίσματος 0,40 ευρώ ανά μετοχή- Η ημερομηνία καταβολής

admin