Image default
ALPHA BANK

Στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: «Ανάσα» σε Alpha & ΑΒΑΞ, πιάνει το 400άρι η Κρι – Κρι

Υψηλές προσδοκίες: Κοντά στα 12 ευρώ βρίσκεται εκ νέου η μετοχή της ΔΕΗ, η οποία για πρώτη φορά από τα τέλη Φεβρουαρίου δείχνει έτοιμη και ικανή να ξεφύγει από την περιοχή των 11 ευρώ. Το 4,7% στη χθεσινή συνεδρίαση ήταν η καλύτερη μεταβολή από τις 10 Οκτωβρίου, ενόσω οι επενδυτές διατηρούν υψηλές προσδοκίες για τις σημερινές ανακοινώσεις, προσβλέποντας σε ένα ισχυρό αποτέλεσμα, το οποίο θα προλειάνει το έδαφος για το πρώτο μέρισμα από το 2015.

Ισχυρή αντίδραση: «Ανάσα» πήρε η μετοχή της Alpha Bank, η οποία με ένα ράλι 4,2% στη χθεσινή συνεδρίαση (τα υψηλότερα ημερήσια κέρδη του 2024), επέστρεψε άνω του τεχνικού ορίου του 1,6 ευρώ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η απόσταση από τις «κορυφές» του 1,79 ευρώ να περιορίζεται πλέον σε μονοψήφια επίπεδα (-9,5% για την ακρίβεια), με τη χρηματιστηριακή αξία της τράπεζας να ανακάμπτει στα 3,8 εκατ. ευρώ.

Stop στην πτώση: «Φρένο» στο 6ήμερο πτωτικό σερί έβαλε χθες η μετοχή της ΑΒΑΞ, η οποία πέτυχε την καλύτερη συνεδρίαση από τις 8 Φεβρουαρίου του 2024. Η εισηγμένη, μ’ αυτόν τον τρόπο, κατάφερε να επιστρέψει στο 1,5 ευρώ, περιορίζοντας κάτω του 18% τις φετινές απώλειες. Παρ’ όλα αυτά, η απόσταση από τα υψηλά του 1,88 ευρώ παραμένει σε διψήφια επίπεδα (-19%), με την κεφαλαιοποίηση να υπολογίζεται σε 226 εκατ. ευρώ.

Κοντά στα 400: Και πάλι σε τροχιά σύγκλισης με τα ιστορικά υψηλά των 12 ευρώ έχει εισέλθει η μετοχή της Κρι – Κρι. Μετά την πρόσφατη αναδίπλωση, η εισηγμένη επιστρέφει σε ανοδική πορεία, επαναφέροντας τη φετινή απόδοση άνω του 21%. Και το σημαντικότερο είναι, δε, ότι η χρηματιστηριακή αξία της γαλακτοβιομηχανίας αγγίζει πλέον το όριο των 400 εκατ. ευρώ.

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής) 

Related posts

Θετικά σινιάλα από το καλυμμένο ομόλογο της Alpha Bank Romania

admin

Alpha Bank: Αρχές Μαρτίου οι προσφορές για τα NPEs στην Κύπρο

admin

Alpha Bank: Οι Ithacans επέστρεψαν στην πατρίδα

ad

DB: Υψηλότερες τιμές στόχοι για Πειραιώς και Alpha Bank

admin

Ψάλτης: Σε πλεονεκτική θέση η Alpha Bank στην αγορά της Ρουμανίας

admin

Οίκος Fitch: Αναβάθμισε σε θετικές τις προοπτικές του αξιόχρεου τεσσάρων ελληνικών τραπεζών

ad

Alpha Bank: Εγκαινιάζει το Google Pay για ανέπαφες πληρωμές με κάρτες Visa και Mastercard

admin

Προσφορές άνω των 750 εκατ. για το ομόλογο της Alpha

admin

Alpha Bank: Κάτω του 5% η συμμετοχή του Paulson

ad