Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

«Πράσινο φως» στο ενημερωτικό της Ideal για το ομόλογο

«Πράσινο φως» στο ενημερωτικό της Ideal για το ομόλογο

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έδωσε το ΟΚ στην Ideal Holdings για το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εισηγμένης, σχετικά με τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή των ομολογιών.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 1004η/5.12.2023 συνεδρίασή του αποφάσισε:

Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «IDEAL HOLDINGS AE» σχετικά με τη δημόσια προσφορά στην Ελλάδα και την εισαγωγή των ομολογιών προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος της ρυθμιζόμενης αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Την επιβολή χρηματικού προστίμου ύψους €40.000 στην κ. Χριστιάνα Μυγδάλη για παράβαση της απαγόρευσης χειραγώγησης της αγοράς του άρθρου 15 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, αναφορικά με τις συναλλαγές που διενήργησε επί της μετοχής της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρίας «ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ ΑΕΒΕ» σε επιμέρους χρονικές περιόδους κατά το έτος 2017.

Την επιβολή χρηματικού προστίμου ύψους €12.000 στον κ. Σπηλιώτη Αριστοτέλη, πρόσωπο που ασκεί διευθυντικά καθήκοντα στις εισηγμένες εταιρίες στο Χρηματιστήριο Αθηνών «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ» και «ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ ΑΕ», για παράβαση του άρθρου 19 (παρ. 11) του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, όπως αυτό εξειδικεύεται με τις διατάξεις του άρθρου 7, 8 και 9 του κατ’ εξουσιοδότηση Κανονισμού (ΕΕ) 2016/522, για συναλλαγές που διενεργήθηκαν εντός «κλειστών περιόδων» στο διάστημα 2016 έως 2020 επί μετοχών και παράγωγων των προαναφερόμενων εισηγμένων εταιριών.

Το χρονοδιάγραμμα

Η εταιρεία «IDEAL HOLDINGS A.E.» (εφεξής «Εκδότρια» ή «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι από την 05.12.2023 θέτει στη διάθεση του επενδυτικού κοινού το εγκριθέν στην από 05.12.2023 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Ενημερωτικό Δελτίο, το οποίο συντάχθηκε σύμφωνα με τον Κανονισμό (EE) 2017/1129, τους κατ’ εξουσιοδότηση Κανονισμούς (EE) 2019/979 και (ΕΕ) 2019/980 και τα άρθρα 57-68 του Ν. 4706/2020, όπως ισχύουν, αναφορικά με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου (εφεξής «ΚΟΔ») από την Εταιρεία, συνολικού ποσού κατά κεφάλαιο έως €100.000.000, διάρκειας πέντε (5) ετών, διαιρούμενου σε έως 100.000 άυλες, κοινές, ανώνυμες, ομολογίες ονομαστικής αξίας εκάστης €1.000 (εφεξής οι «Ομολογίες»), σύμφωνα με την από 28.11.2023 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου (εφεξής «Έκδοση»). Οι Ομολογίες που πρόκειται να εκδοθούν θα διατεθούν προς κάλυψη από το επενδυτικό κοινό μέσω δημόσιας προσφοράς εντός της ελληνικής επικράτειας (εφεξής «Δημόσια Προσφορά»), με χρήση της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών (εφεξής «Η.ΒΙ.Π.») του Χρηματιστηρίου Αθηνών (εφεξής «Χ.Α.»), θα καταχωρηθούν στο Σ.Α.Τ. και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α..

Το Χ.Α., κατά τη συνεδρίαση της 04.12.2023, ενέκρινε την εισαγωγή των Ομολογιών στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α., υπό την αίρεση έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και επιτυχούς ολοκλήρωσης της Δημόσιας Προσφοράς των Ομολογιών της Εκδότριας.

Κατωτέρω, παρατίθεται το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης της Δημόσιας Προσφοράς της έκδοσης του ΚΟΔ και της εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των Ομολογιών στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α., το οποίο έχει ως εξής:

afsvgdrtgerweda

bgdsfrgthr453t4wr

Σημειώνεται, ότι το ως άνω χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με σχετική ανακοίνωση της Εκδότριας.

#Επιτροπή_Κεφαλαιαγοράς #δημόσια_προσφορά #Ideal_Holdings #ενημερωτικό_δελτίο #Ομολογίες

Related posts

Euroxx: Περιθώριο ανόδου άνω του 50% για τις τραπεζικές μετοχές

admin

Χρηματιστήριο: Εγγύτερες στηρίξεις οι 1.380 μονάδες για το Γ.∆.

admin

Ελλάκτωρ: Αναληθή τα δημοσιεύματα για πώληση της Άκτωρ Παραχωρήσεις

admin

ΧΑ: Ακολουθεί τις ευρωπαϊκές αγορές, µε χαµηλούς όγκους συναλλαγών

admin

Στο… τρίτο σκαλί του βάθρου παγκοσμίως φέτος το Χρηματιστήριο Αθηνών

admin

Ομόλογο Πειραιώς: Ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον- Υπερκάλυψη πάνω από 2,7 φορές

admin

Τα νέα ποσοστά των μετόχων στη Μοτοδυναμική

admin

Citi: Νέα τιμή-στόχος για τη μετοχή του ΟΠΑΠ

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στα €54,7 εκατ. τα αυξημένα κέρδη εξαμήνου

admin