Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζάκρη: «Να σταματήσει η κουλτούρα της προσωπικής ατζέντας στον ΣΥΡΙΖΑ

Για τις αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενόψει των ευρωεκλογών αλλά και τις αναταράξεις που προκλήθηκαν στο Συνέδριο του κόμματος μίλησε στο MEGA η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη.

«Βγήκαμε ενωμένοι μετά το συνέδριό μας» εκτίμησε μιλώντας στο MEGA και πρόσθεσε: «Στις περισσότερες δημοσκοπήσεις που έχουν δημοσιευτεί και από αυτές που κάνουμε εμείς παρακολουθούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διακριτά στη δεύτερη θέση. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι υπάρχει ένα 20%-25% των ερωτηθέντων που λένε ότι στην προκειμένη περίπτωση είναι στους αναποφάσιστους».

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, συμπλήρωσε, είναι να «ακουστεί το πρόγραμμά μας, να είμαστε αξιόπιστοι, να μην υπάρχουν παραφωνίες που αλλάζουν την ατζέντα, ώστε ο κόσμος να έρθει κοντά μας ξανά, εναποθέτοντας τις ελπίδες του ξανά στο κόμμα που νοιάζεται γι’ αυτούς. Θα το πετύχουμε με τον Στέφανο Κασσελάκη».

«Το Συνέδριο έδωσε καθαρή εντολή στον Κασσελάκη»

«Το συνέδριό μας πυροδότησε τη τελική μας αντεπίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Χωρίς καμία παραφωνία και αντιπερισπασμούς, ο πρόεδρος αποφάσισε στη βέλτιστη δυνατή διάταξη μάχης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ενόψει Ευρωεκλογών. Προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις, είναι μία συνήθης πρακτική οι ανασχηματισμοί», είπε η Θεοδώρα Τζάκρη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως «στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να σταματήσει η κουλτούρα της προσωπικής ατζέντας, στο κόμμα υπήρχε πάντα η ατζέντα της πολυφωνίας», ενώ για την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα δύο ώρες πριν το συνέδριο του κόμματος δήλωσε:

«Γνωρίζω ότι με την κίνησή του αυτή εξετράπη η συζήτηση του συνεδρίου και συζητήθηκαν τα εσωκομματικά μας. Ήταν μία πρακτική συνέπεια της παρέμβασής του».

Τέλος, η Θεοδώρα Τζάκρη υπογράμμισε πως το συνέδριο του κόμματος έδωσε καθαρή εντολή στον Στέφανο Κασσελάκη να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες μάχες και να προχωρήσει σε καταστατικές αλλαγές στο κόμμα.

Related posts

Φλωρίδης: Ποινές και πρόστιμα στους καθ’ έξιν μηνυτές

admin

Μάντζος για ελληνοτουρκικά: Καμία υποχώρηση, καμία παραχώρηση

admin

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη για Γάζα: «Απαράδεκτες οι γενικόλογες δηλώσεις της κυβέρνησης»

admin

Αδιανόητη αποχή στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

admin

Η ώρα των τρακτέρ στην Αθήνα και τα σενάρια της επόμενης μέρας – «Ό,τι δώσαμε, δώσαμε» λέει το Μαξίμου

admin

Ανατροπή στην Περιφέρεια Θεσσαλίας: Προβάδισμα Κουρέτα, δεύτερος ο Αγοραστός

admin

2+1 «αγκάθια» για τον ΣΥΡΙΖΑ το 2024

admin

Στίγμα

admin

ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ

admin