Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Τζουμάκας: «Μεταβατικός πρόεδρος ο Κασσελάκης»

Σε συνέντευξη του, ο Στέφανος Τζουμάκας σχολίασε την νίκη του Κασσελάκη και την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος ανέφερε ότι «Θα δούμε αν η εκλογή Κασσελάκη αποτελεί μία ακόμη φάρσα στην πολιτική Ιστορία.»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Τζουμάκας ανέφερε ότι «Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε όλη την κατάσταση. Θετικό το ότι τον επέλεξε τόσος κόσμος, αλλά ο κόσμος δεν ψηφίζει πάντα με αρχές. Πολλές φορές ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.»

«Όλη η χώρα γελάει με αυτήν την κατάσταση»

«Μετα την αποχώρηση του Τσίπρα δημιουργήθηκε μία κρίση ηγεσίας στον χώρο και μία κρίση πολιτικής, αυτό το εκμεταλλεύτηκαν πάρα πολλοί. Ο Κασσελάκης, δεν ήρθε μόνος του, τον έφεραν, ήρθε από την Αμερική. Ο Κασσελάκης, έπαιζε στα χρηματιστήρια, έτσι θα μπει στην πολιτική, ως τζογαδόρος; Όλη η χώρα γελάει με αυτήν την κατάσταση», είπε ο κ. Τζουμάκας.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νικητής, θα δούμε όμως αν μπορεί να ηγηθεί. Το ζήτημα του ηγεμόνα είναι να γίνει αποδεκτός. Επειδή τον ψήφισαν 50.000 ανθρωποι σημαίνει κάτι;», συμπλήρωσε.

«Για μένα είναι μεταβατικός αυτός ο αρχηγός»

Όσον αφορά για την παραμονή του στο κόμμα ο ίδιος δήλωσε: «Το αν θα μείνω στο κόμμα θα κριθεί από την πορεία της πολιτικής που θα έχει ο χώρος αυτός. Με αυτήν την πολιτική δεν νομίζω να μπορεί να μείνει ενωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε κρίση ηγεσίας. Για μένα είναι μεταβατικός αυτός ο αρχηγός».

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε επειδή άσκησε πολιτικές ήττας και ορισμένοι έχουν την αυταπάτη ότι θα δικαιώσουν τις πολτικές ήττες, αυτό επιχειρείται τώρα από ορισμένους, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτές τις φάρσες».

Δείτε το βίντεο

Related posts

Γεραπετρίτης σε Κροάτη ΥΠΕΞ για Νέα Φιλαδέλφεια: «Η ελληνική Δικαιοσύνη θα κρίνει αντικειμενικά την υπόθεση»

admin

Αριστερά και δικαιώματα: Ένα ανοιχτό υπαρξιακό στοίχημα

admin

Όλα όσα θα γίνουν στη Βουλή από Δευτέρα: Η ορκωμοσία των βουλευτών, οι προγραμματικές και η πρώτη σύγκρουση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης

admin

Καταγγελία Παππά: Απεντάσσετε έργα ψηφιακά, αντιπλημμυρικά, σιδηροδρομικά από το Ταμείο Ανάκαμψης

admin

Απόλυτη στήριξη Μητσοτάκη σε Χαρδαλιά: Είναι μαχητής

admin

Το παρασκήνιο της ρήξης Αθήνας – Λονδίνου: Τι απαντά στα «ΝΕΑ» η Ντάουνινγκ Στριτ

admin

Σε κλίμα πολέμου κυβέρνηση και αντιπολίτευση

admin

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε στην Καισαριανή ο Αλέξης Τσίπρας

admin

Θα είναι συντριπτική η απάντηση σε όποιον σκέφτεται να ξαναχαράξει τα σύνορα με τη βία

admin