Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σειρά διακρίσεων απέσπασε η Kafea Terra

Η Kafea Terra, ελληνική βιομηχανική εταιρεία στον τομέα επεξεργασίας και εμπορίας καφέ, αναδείχτηκε ανάμεσα στους True Leaders για το 2022 και απέσπασε δύο σημαντικές τιμητικές διακρίσεις στα Coffee Business Awards 2023.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Kafea Terra αναγνωρίστηκε ανάμεσα στις 87 εταιρείες – μέσα από ένα σύνολο 80.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν για το 2022 – ως “True Leader”, γεγονός που αποτελεί απόδειξη σταθερής ηγεσίας, ηθικών πρακτικών, αριστείας στις επιχειρηματικές πρακτικές, καινοτομίας και διαρκούς ανάπτυξης. 

Η διάκριση αυτή επισφραγίζεται από δύο ακόμα τιμητικά βραβεία που έλαβε η Kafea Terra στα Coffee Business Awards 2023. Ο κ. Γιάννης Καρυοφύλλης, Διευθυντής Εργοστασίου και Παραγωγής της Kafea Terra έλαβε την τιμητική διάκριση Coffee Manufacturing Lifetime Achievement Award για το σύνολο του έργου του και τα 35 αδιάλειπτα χρόνια αφοσίωσης στην έρευνα και εξέλιξη της Βιομηχανίας καφέ. Η διάκριση αυτή αναγνωρίζει τη δέσμευση, την ακεραιότητα και τη συνεχή επιδίωξη της αριστείας από τον ίδιο και την ομάδα του για την παραγωγή προϊόντων καφέ υψηλής ποιότητας για όλους τους τομείς αγοράς.

Η Kafea Terra έλαβε, επίσης τιμητική βράβευση ως Ideal Coffee Company to Work. Η αναγνώριση αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας για την προώθηση ενός μοναδικού εργασιακού περιβάλλοντος που δίνει προτεραιότητα στην ευημερία των εργαζομένων, την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη, την συμπερίληψη και την ομαδική εργασία, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ο κ. Γιάννης Καρυοφύλλης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα βραβεία, δηλώνοντας πως:

«Αυτές οι τιμητικές διακρίσεις αποτελούν απόδειξη της αφοσίωσης της οικογένειας της Kafea Terra και της δέσμευσής μας όχι μόνο να δημιουργούμε και να προσφέρουμε εξαιρετικό καφέ αλλά και να καλλιεργούμε ένα χώρο εργασίας όπου το πάθος και η καινοτομία ευδοκιμούν».

Related posts

Στη Famar τα χαρτοφυλάκια φαρμάκων των Biocon και Karabinis Medical

admin

Eurobank: Επέστρεψε, χωρίς κραδασμούς, σε τυποποιημένο μοντέλο

admin

Eurobank: Προσφορές από 101 επενδυτές για το senior preferred ομόλογο

admin

Prodea: Πουλά ακίνητα αξίας 293 εκατ. ευρώ!

admin

Πώς η Black Friday μπορεί να τονώσει την αγορά

admin

Στρατηγική συνεργασία Siemens και Prodea για δημιουργία «έξυπνων» κτηρίων

admin

«Πράσινη» διάκριση για τον όμιλο Quest στα Growth Awards

admin

Σταθερές πωλήσεις, μειωμένα EBIT για την Αγροτικός Οίκος Σπύρου

admin

Τη Faria Renewables για ηλεκτροπαραγωγή ίδρυσαν Faria και Omnes

admin