Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο McDonald’s στο Χαϊδάρι άνοιξε η Premier Capital Hellas

Η Premier Capital Ελλάς συνεχίζει το επενδυτικό πρόγραμμα για το δίκτυο των εστιατορίων McDonald’s στην Ελλάδα, με ένα νέο εστιατόριο στο Χαϊδάρι, το οποίο άνοιξε στις 18 Δεκεμβρίου 2023, στην Λ. Αθηνών 197.

Πρόκειται για το 32ο εστιατόριο McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital Ελλάς. Η επένδυση για το εστιατόριο ανήλθε σε €1,98 εκατ. δημιουργώντας 55 νέες θέσεις εργασίας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στο εστιατόριο McDonald’s Χαϊδάρι λειτουργούν τρία διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks), ψηφιακές οθόνες που χειρίζεται προσωπικά ο επισκέπτης για μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή και έλεγχο της παραγγελίας του. Το εστιατόριο διαθέτει επίσης υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service), χώρο στάθμευσης, 24ωρη υπηρεσία Drive Thru καθώς και υπηρεσία McDelivery.

Επιπλέον, στο εστιατόριο McDonald’s Χαϊδάρι είναι διαθέσιμη η νέα υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής από το κινητό (Mobile Order & Pay). Οι επισκέπτες μπορούν να παραγγέλνουν και να πληρώνουν εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους μέσω της εφαρμογής McDonald’s app και να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα McDonald’s, αφού παραλάβουν την παραγγελία τους από το ταμείο (για dine-in και take away), με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) ή από το McDrive.

Το εστιατόριο ακολουθεί τον σχεδιασμό ‘Geometry’. Τα έπιπλα, τα χρώματα και τα φινιρίσματα είναι ζεστά και λιτά και τα καθίσματα άνετα.

Σύμφωνα με τη Simona Mancinelli, Managing Director της Premier Capital Ελλάς, διαχειρίστρια της McDonald’s στην Ελλάδα:

«Με το νέο αυτό εστιατόριο αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας να επενδύουμε στην αγορά και το δίκτυό μας, να απασχολούμε και να εκπαιδεύουμε εκατοντάδες ανθρώπους και να προσφέρουμε καλό φαγητό, γρήγορα, με εξαιρετική αξία και ευκολία σε εκατομμύρια καταναλωτές. Καθώς φέρνουμε το θρυλικό brand McDonald’s κοντά σε περισσότερους καταναλωτές, προσφέρουμε σταθερή αξία και ευκολία μέσω των υπηρεσιών McDrive, McDelivery και των ψηφιακών καναλιών μας, συμπεριλαμβανομένης και της εφαρμογής McDonald’s Αpp».

Related posts

Κλουκίνας Λάππας: Το σχέδιο διάσπαση του κλάδου των ακινήτων ενέκρινε η ΓΣ

admin

ΔΕΔΔΗΕ: Δεν θα αυξηθούν οι χρεώσεις χρήσης δικτύου

admin

Εμφύλιος στην Παυλίδης: Νέα επίθεση στον Χριστόφορο «εξύφανε δόλιο σχέδιο»

admin

Αύξηση 12% του τζίρου στο λιανεμπόριο το 2021

admin

Εσοδα €27,6 δισ. κατέγραψε η Randstad το 2022

admin

Entersoft: Στα €0,095 το καθαρό μέρισμα, στις 9/6 η αποκοπή

admin

Profile: Διαχείριση μετοχολογίου με το λογισμικό RegiStar

admin

Νέα εξαγορά φαρμάκου από τη Lavipharm

admin

Μονάδες επεξεργασίας αποβλήτων στο Καζακστάν κατασκευάζει η SABO

admin