Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

bbf: Ξεκίνησαν οι εργασίες για συγκρότημα κατοικιών στην Κηφισιά

Η bbf:, από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης γης και high-end ακινήτων στην Κύπρο και την Ελλάδα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των εργασιών για την ανέγερση του νέου πολυτελούς οικιστικού έργου, με την ονομασία “elatia”, στην περιοχή Στροφύλι της Κηφισιάς.

Τα νέο καινοτόμο συγκρότημα κατοικιών θα αποτελείται από δύο κτίρια, με συνολικά 10 πολυτελείς κατοικίες. Πρόκειται για ένα ολιστικό οικοσύστημα υψηλών προδιαγραφών που θα περιλαμβάνει εσωτερικές εγκαταστάσεις γυμναστηρίου και σάουνας , παιδική χαρά, αλλά και ιδιωτικούς χώρους αποκλειστικής χρήσης με πισίνες, roof terrace καθώς και τζακούζι. Η ελεγχόμενη πρόσβαση στους χώρους του “elatia” αποτελεί μία ακόμη αξιοσημείωτη παράμετρο, που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των κατοίκων.

Να σημειωθεί ότι το συγκρότημα αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 20 μηνών, ενώ έχει ήδη προ-πωληθεί το 70% του συνόλου των κατοικιών του.

Ο Πάνος Παλυβός, Commercial Director της bbf Greece, σημειώνει: «Η έναρξη του πολυτελούς οικιστικού μας έργου “elatia” στην Κηφισιά αποτελεί ορόσημο για την bbf: Greece. Κάθε πτυχή του “elatia”, από τη φιλοσοφία του σχεδιασμού του, μέχρι την προσεκτική επιλογή των παροχών, είναι προσανατολισμένη στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των μελλοντικών κατοίκων του. Ρίχνοντας τα θεμέλια, όραμα μας είναι να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μπορούν να νιώθουν ευτυχισμένοι και χαρούμενοι μέσα σε αυτό.»

Related posts

ΣΙΔΜΑ: Αύξηση τζίρου και μείωση περιθωρίων κέρδους το 2022

admin

HELLENiQ ENERGY: Εξαγόρασε δυο φωτοβολταϊκά πάρκα στην Κύπρο

admin

ΣΙΔΜΑ: Ζημιές έναντι κερδών το 2023

admin

Νέο μέλος του CSR Ηellas η Enel Green Power στην Ελλάδα

admin

Οι υποχρεωτικές επενδύσεις στο επίκεντρο της συνάντησης Στυλιανίδη με τον πρόεδρο του ΟΛΠ

admin

Επέκταση παραγωγής της «Χαλβατζής Μακεδονική» με νέα μονάδα εργοστασίου στη Βέροια

admin

Νέο πρόγραμμα ασφάλισης καρτών από την Interlife

admin

Καλύφθηκε στο 100% η αύξηση κεφαλαίου της Aegean

admin

Landis+Gyr: «Δεν επενδύουμε άλλο στην Ελλάδα», απειλεί με μεταφορά παραγωγής

admin