Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο μέλος του CSR Ηellas η Enel Green Power στην Ελλάδα

Το CSR HELLAS ανακοινώνει την είσοδο της εταιρίας Enel Green Power Hellas, ως κύριο μέλος στο Δίκτυο. Η εταιρεία, θυγατρική του Ομίλου Enel, εστιάζει στην ανάπτυξη και στη διαχείριση συστημάτων παραγωγής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές με παγκόσμια παρουσία σε 26 χώρες στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία, αναπτύσσει τη δραστηριότητά της ως στρατηγικός εταίρος των κοινοτήτων, των επιχειρήσεων και των καταναλωτών ώστε να κινηθούν προς τη βιώσιμη διαβίωση, εφαρμόζοντας το CSV μοντέλο (Δημιουργία Αμοιβαίας Αξίας).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, υποδεχόμενη το νέο μέλος στο CSR HELLAS, η Πρόεδρος κα Μαρία Αλεξίου δήλωσε σχετικά:

“Η συμμετοχή της εταιρίας Enel Green Power Hellas στο CSR Hellas, καθώς η εταιρεία συμμετέχει και εκπροσωπείται και στο Δ.Σ. του CSR Europe και είναι αναγνωρισμένη διεθνώς για την προσέγγισή της στην εταιρική κοινωνική ευθύνη και στην εταιρική βιωσιμότητα, υπογραμμίζει και ενδυναμώνει την προσπάθειά μας για συλλογική δράση, αύξηση της ωριμότητας, αλλά και της ετοιμότητας των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που εμπλέκονται στην διαδικασία συλλογικής δράσης για μία δίκαιη, πράσινη μετάβαση.

Η ανταλλαγή εμπειρίας, καλών πρακτικών όπως επίσης και πολύτιμης γνώσης και τεχνογνωσίας μεταξύ των μελών του CSR Hellas παραμένει βασικός παράγοντας της δράσης του Δικτύου. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι τέσσερα μέλη του CSR Hellas πλέον, είναι και μέλη του CSR Europe ενώ δύο εξ αυτών, οι εταιρείες ENEL και ΤΙΤΑΝ συμμετέχουν και ως μέλη στο Δ.Σ. του ευρωπαϊκού οργανισμού.”

Related posts

Τιτάν: Χρηματοδότηση €234 εκατ. από το Ταμείο Καινοτομίας για το έργο «IFESTOS»

admin

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Σειρά στα πωλητήρια παίρνει το 25% της Άνεμος

admin

Πόσο και γιατί ακρίβυναν φέτος κατσικάκι και αρνάκι

admin

Τον τεχνολογικό κολοσσό Avenga εξαγόρασε η KKCG του Κάρελ Κόμαρεκ

admin

Με 1,26 δισ. ευρώ εξαγοράζει η ΔΕΗ την Enel Ρουμανίας

admin

Uni Systems και Knowledge δημιουργούν Technology Hub στη Δυτική Ελλάδα

admin

Entersoft: Αύξηση τζίρου 31% και EBITDA κατά 33% το πρώτο τρίμηνο

admin

Το πρόγραμμα υποτροφιών του Ιδρύματος Fulbright στηρίζει ο όμιλος Intracom

admin

Την Black Light πιστοποίησε η TÜV Austria Hellas

admin