Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Alphabet: Κάτω των προσδοκιών τα έσοδα από διαφημίσεις στο τρίμηνο

Τα διαφημιστικά έσοδα της Alphabet, μητρικής της Google για το τέταρτο τρίμηνο διαμορφώθηκαν κάτω από τις προσδοκίες της Wall Street, σύμφωνα με ό,τι ανακοινώθηκε την Τρίτη, καθώς τα υψηλά επιτόκια πιέζουν τους προϋπολογισμούς μάρκετινγκ.

Η Alphabet έχει δει σκληρό ανταγωνισμό για τις διαφημίσεις από άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες όπως το Facebook, το Instagram, το TikTok και το Amazon.com.

Η εταιρεία κατέγραψε διαφημιστικά έσοδα 65,52 δισ. δολαρίων το τέταρτο τρίμηνο, σε σύγκριση με 59,04 δισ. δολάρια ένα χρόνο νωρίτερα. Οι αναλυτές ανέμεναν κατά μέσο όρο έσοδα από διαφημίσεις 66,06 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι πελάτες της Google έχουν προσπαθήσει να εξορθολογίσουν τις δαπάνες τους στο cloud, πράγματα που επηρέασε την αύξηση των εσόδων. Η εταιρεία έχει επίσης ως πελάτες διάφορες νεοφυείς επιχειρήσεις, για τις οποίες ορισμένοι επενδυτές φοβούνται ότι θα κρατήσουν αυστηρά τις δαπάνες.

Τα συνολικά έσοδα για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου ανήλθαν σε 86,31 δισεκατομμύρια δολάρια, έναντι εκτιμήσεων για έσοδα 85,33 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με στοιχεία της LSEG.

Related posts

Γερμανία: Οι μηχανοδηγοί αναστέλλουν την απεργία τους και επιστρέφουν στις διαπραγματεύσεις με τους Γερμανικούς Σιδηροδρόμους

admin

Ελβετία: Υπό έρευνα ο πρώην CEO της Credit Suisse, Thomas Gottstein

admin

Πορτογαλία-δημοακόπηση: Το 67,8% των ψηφοφόρων τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών

admin

Ντμ. Πεσκόφ: Το παράθυρο παράτασης της συμφωνίας για τα σιτηρά κλείνει

admin

Δανία: Φλέγεται το ιστορικό κτίριο του χρηματιστηρίου στην Κοπεγχάγη

admin

Κρεμλίνο: Σχεδιάζεται συνάντηση Πούτιν – Σι

admin

Ισραηλινές επιδρομές σε αεροδρόμια σε Δαμασκό και Χαλέπι – Ετοιμαζόταν να προσγειωθεί ο Ιρανός υπ. Εξωτερικών

admin

Τηλεφωνική επικοινωνία Μελόνι- Ερντογάν με κύριο θέμα την κρίση στην Μέση Ανατολή

admin

Περισσότεροι από 80 Ρώσοι ολιγάρχες εφοδιάζουν ανοιχτά τον ρωσικό στρατό

admin