Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Προσυνεννόηση

Πρώτα είπε ότι υπήρξε προσυνεννόηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας. Μετά το πήρε πίσω. Αργότερα το ξαναγύρισε, υιοθετώντας την αρχική του δήλωση. Ο Νίκος Παππάς δεν έχει κανένα πρόβλημα να αλλάξει τα λεγόμενά του ανάλογα με το πόσο εκείνα αρέσουν σε κάποιους – κοινώς, ανάλογα με το τι κρίνει πως τον συμφέρει πολιτικά. Αλλά αυτό είναι γνωστό στους παροικούντες την Κεντροαριστερά. Οπότε, μόνο αφελείς θα ζυμώνονταν μαζί του για οποιοδήποτε θέμα.

Νεύρα

Αυτό το κοινοβουλευτικό τριήμερο που τελείωσε χθες θυμηθήκαμε όλοι τα όρια που μπορεί να ξεπεράσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου αγορεύοντας από βήματος ή απ’ το έδρανό της μέσα στην Ολομέλεια. Για να ακριβολογούμε, βέβαια, πολλοί από εμάς δεν τα είχαμε ξεχάσει. Διάφοροι κυβερνητικοί, οι οποίοι πολύ πρόσφατα της έπλεκαν το εγκώμιο και της απηύθυναν φιλοφρονήσεις, το είχαν λησμονήσει. Τώρα έχει «σπάσει τα νεύρα» της ΝΔ, ωστόσο τον Ιανουάριο νεοδημοκράτες την έβλεπαν με άλλο μάτι.

Λάσπη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ την έπεσε σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις παππικές δηλώσεις, λέγοντας ότι ντιλάρουν. Αποφάνθηκε μάλιστα ότι ήξεραν εκ των προτέρων για το ρεπορτάζ του «Βήματος» – για την ακρίβεια, σημείωσε «έχοντας προφανώς πλήρη γνώση του δημοσιεύματος πριν αυτό κυκλοφορήσει». Επειδή ανησυχεί συχνά-πυκνά για τα fake news ο Νίκος Ρωμανός και κάνει διάφορες σταυροφορίες, αποδείξεις γι’ αυτό που υποστηρίζει έχει; Γιατί αλλιώς ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα ενώ υποδύεται τον υπέρμαχο της αλήθειας.

Εργο

«Τι από ό,τι ελέχθη στην αίθουσα αυτή είναι εκτός του κύκλου ερεύνης της δικαστικής εξουσίας; Τι προσέθεσε δηλαδή η συζήτηση αυτή στην αρμόδια δικαστική έρευνα, πέραν οξύτητας και αντεγκλήσεων; Αν δεν προσέθεσε, τότε η πρόταση δυσχεραίνει το έργο της Δικαιοσύνης», είπε ο Νίκος Δένδιας. Μια κοινοβουλευτική συζήτηση με αφορμή μια πρόταση δυσπιστίας δεν χρειάζεται να προσθέτει κάτι σε μια δικαστική έρευνα, πάντως. Είναι μια πολιτική διαδικασία λογοδοσίας. Οι δικαστές κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους χωρίς τη συνδρομή των βουλευτών.

Related posts

Στα μέτρα «ασπιρίνες» αναφέρεται ο Μητσοτάκης ενώ η ακρίβεια τσακίζει τα νοικοκυριά

admin

Βία στα σχολεία: Σχέδιο νόμου προωθεί η Κυβέρνηση

admin

Ο Αλέξης Τσίπρας στα μάτια των ανθρώπων που τον γνώρισαν

admin

Στα 900 ευρώ τουλάχιστον ο κατώτατος μισθός, λέει ο Κασσελάκης

admin

Daddies

admin

«Ο,τι μας έφερε στα μνημόνια ζει και βασιλεύει»

admin

ΚΚΕ: Για το «θεαθήναι» οι κινήσεις Μητσοτάκη για το bullying

admin

Κασσελάκης για Τζουμάκα: Δεν έχω ανάγκη την άδεια κανενός οργάνου

admin

Η ΝΔ διαγράφει τον Μιχάλη Ταμήλο – «Δεν θα κλαίνε όλα τα Τρίκαλα» είπε για τα Τέμπη

admin