Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης για Τζουμάκα: Δεν έχω ανάγκη την άδεια κανενός οργάνου

Για τη διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα, που προκάλεσε αντιδράσεις και εντός του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε από τη Νέα Υόρκη, ο Στέφανος Κασσελάκης, διαμηνύοντας ότι «δεν έχει ανάγκη την άδεια κανενός οργάνου» και ότι «ο ελιτισμός των οργάνων πρέπει να φύγει».

Χρησιμοποιώντας μία φράση του Ανδρέα Παπανδρέου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Υόρκη δήλωσε μεταξύ άλλων πως «είναι καιρός να καταλάβουμε όλοι και όλες ότι την πιο νωπή εντολή μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ την έχει ο πρόεδρός του, ο οποίος εκλέχθηκε με μεγάλη διαφορά. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Θα συνεχίσουμε, από την κοινωνία για την κοινωνία και σε όποιον αρέσει».

Απαντώντας στις αντιδράσεις για την διαγράφη του Στέφανου Τζουμάκα, τόνισε πως «δεν έχω ανάγκη να πάρω την άδεια κανενός από οποιοδήποτε όργανο από τη στιγμή που ήταν εναντίον μου για να κερδίσω την ηγεσία του κόμματος και τώρα μερικοί από αυτούς παραμένουν εναντίον μου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ερωτηθείς για τα σενάρια του ΣΥΡΙΖΑ περί συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, είπε πως δεν χρειάζεται να μπει σε διαδικασία συνεργασιών παρά μόνο να εκτελέσει τη στρατηγική που πιστεύει, η οποία είναι να «ανοίξει» ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία, τονίζοντας ότι «ο ελιτισμός των οργάνων στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγει».

«Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, θα συνεχίσουμε για την κοινωνία και με την κοινωνία και σε όποιον αρέσει» κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Related posts

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Τσίπρα – Τεμπονέρα

admin

Το ζοφερό κεφάλαιο της ελληνικής Ιστορίας

admin

Η «τριγωνοποίηση» Μητσοτάκη και τα «καμπανάκια» εκ δεξιών

admin

Σύγχυση

admin

Θάνος Πλεύρης: Πράσινο φως για να επιστρέψουν στα νοσοκομεία οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί

admin

Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον πρόεδρο της FIFA στο Κατάρ

admin

Επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη με το «καλημέρα» από τον Φάμελλο

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το backstage της συνέντευξης στον ΑΝΤ1 – Δοκίμασε κολοκυθοκεφτέδες

admin

Σπίρτζης: Προτείνει συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για κοινό ψηφοδέλτιο στις Ευρωεκλογές

admin