Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Daddies

Ούτε το σκανδιναβικό μοντέλο του ΠΑΣΟΚ άρεσε στον γ.γ. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μέμφθηκε τους κεντροαριστερούς χθες, λέγοντάς τους ότι σε εκείνες τις χώρες «η επιβολή διδάκτρων αναγκάζει φοιτήτριες να αναζητούν sugar daddies για να καλύψουν τις σπουδές τους». Μάλιστα. Και γιατί δεν αναγκάζει τους φοιτητές να γίνουν ζιγκολό για να πληρώσουν; Οι άνδρες στον κομμουνιστικό κόσμο είναι περισσότερο άνδρες σε τέτοιες περιπτώσεις κι οι γυναίκες αντικείμενα;

Τσικνοπέμπτη

«Δεν μπορούμε να χαρούμε την Τσικνοπέμπτη γιατί έχουμε τη μεγάλη στεναχώρια με την ιδιωτικοποίηση των πανεπιστημίων που είναι μια τραγική στιγμή για την Ελλάδα», είπε ο Σωκράτης Φάμελλος στο πλατό πρωινής εκπομπής. Πάντως, ο πρόεδρός του μια χαρά πόζαρε μπροστά στην ψησταριά με την τσίκνα να φαίνεται στις φωτογραφίες και έφαγε τα σουβλάκια του στην Τρίπολη. Εκτός κι αν εκείνος ανήκει στην κατηγορία όσων τρώνε από στενοχώρια.

Παραίτηση

Ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Οθων Ηλιόπουλος διέψευσε ότι θα παραιτηθεί ώστε να μπει στη Βουλή ο συριζαίος αρχηγός. Παρ’ όλ’ αυτά, οι φήμες δεν σταμάτησαν γιατί η διάψευση κάπως χώλαινε – αφού ο ίδιος είπε ότι ίσως ο φόρτος εργασίας του στο Χάρβαρντ να είναι τόσο μεγάλος που να μην καταφέρνει να ανταποκριθεί σε όλες του τις υποχρεώσεις. Οι λάτρεις των σόου στηρίζουμε μια τέτοια εξέλιξη.  Φανταζόμαστε από τώρα Κασσελάκη στο βήμα να φωνάζει «σας αγαπάαααααω» προς τα συριζαϊκά έδρανα.

Ζήλος

Ο Γιάννης Οικονόμου αφιέρωσε μεγάλο μέρος της κοινοβουλευτικής του αγόρευσης για να την πέσει στο ΠΑΣΟΚ. Είχε πρόβλημα με το ΠΑΣΟΚ του 1982, με εκείνο του 2006 – 2007 και φυσικά με το σημερινό. Μέχρι και πως δεν ξέρουν ανάγνωση τα στελέχη του υπονόησε, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν διαβάσει το κείμενο του νομοσχεδίου αλλά κάτι άλλο. Είναι εύκολα εξηγήσιμος ο υπέρμετρος ζήλος του, αφού απέχοντας από την ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, μείωσε τις πιθανότητές του να ξανακάτσει σε υπουργική καρέκλα και πρέπει κάπως να τις αυξήσει πάλι.

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ: Δημοσκόπηση «δείχνει» νίκη Κασσελάκη την Κυριακή

admin

Χαρίτσης: Αντικατέστησε τη φωτό του ΣΥΡΙΖΑ με τον πίνακα-σύμβολο του Πελίτσα στα social

admin

Τουρκία: Θα κάνουμε τα πάντα για την προστασία των δικαιωμάτων μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο, λέει ο Ερντογάν

admin

Πολυτελής βίλα με πισίνα η Ρηγίλλης

admin

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Συγκροτείται Οργανισμός Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας

admin

Blame game για τη ματαίωση των εσωκομματικών εκλογών

admin

Νέο χαστούκι στην Αγκυρα από το αμερικανικό «μπλόκο» στο τουρκολιβυκό μνημόνιο

admin

«Εμένα σχηματίστηκε ο πράσινος ήλιος του ΠΑΣΟΚ» απαντά ο Ανδρουλάκης στον Κασσελάκη

admin

Ερντογάν: Θέλουμε να κάνουμε βήματα προς θετική κατεύθυνση μαζί με τον Μητσοτάκη

admin