Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο άνοιγμα Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου – «Τείνω σταθερά χείρα φιλίας»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που διεξήχθη στην Κουμουνδούρου, το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση για την κατατεθείσα πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, «την αποφασιστικότητα του για την απρόσκοπτη και πλήρη διαλεύκανση και απόδοση ευθυνών».

Κατά την Κουμουνδούρου, ο Στέφανος Κασσελάκης επέμεινε στην ανάγκη για ενότητα και συσπείρωση, σε αυτή τη δύσκολη για το κόμμα συγκυρία, επαναλαμβάνοντας ότι «σταθερά τείνει χείρα φιλίας». Αυτή η αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κρίνεται ως νέο άνοιγμα στην πλευρά της Έφης Αχσιόγλου.

Στιγμιότυπο από το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Έγινε εκτενής συζήτηση για τον σχεδιασμό του κόμματος για τα αναπτυξιακά-θεματικά συνέδρια»

Τόνισε, δε, «την ανάγκη ενός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ως ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, που θα συνεχίσει να εκφράζει τη λαϊκή βούληση και εντολή».

Τέλος, όπως τονίζουν από την Κουμουνδούρου, «έγινε εκτενής συζήτηση για τον σχεδιασμό του κόμματος για τα αναπτυξιακά-θεματικά συνέδρια, στο πλαίσιο της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής».

Υπενθυμίζεται ότι σημερινή συνεδρίαση δεν μετέχει η Έφη Αχτσιόγλου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Για την απουσία της είχε ενημερωθεί η ηγεσία του κόμματος.

Στη συνεδρίαση μετείχαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος, οι γραμματείς Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θεοδώρα Τζάκρη, και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η Ρένα Δούρου και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Related posts

Ολυμπιακός – Σαχτάρ: Τεράστια η σημασία αυτού του αγώνα, δήλωσε ο Νίκος Δένδιας

admin

Αθηνά Λινού: Το 13ωρο στη βιομηχανία θα οδηγήσει σε αύξηση των καρκίνων

admin

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σήμερα η διυπουργική σύσκεψη για τα υψηλά ναύλα

admin

«Δικαιοσύνη» για τα Τέμπη ζητεί η Ευρωπαία Εισαγγελέας

admin

Δέκα χρόνια Παύλος Φύσσας: Τι (δεν) διδαχθήκαμε

admin

25η Μαρτίου: Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Φλώρου

admin

Αχτσιόγλου για ομόφυλα ζευγάρια: Απαιτείται πλήρης αναγνώριση του δικαιώματός τους στην οικογένεια

admin

Τέμπη: Το χρέος της αντιπολίτευσης, η επόμενη μέρα για την κυβέρνηση και το λαϊκό αίσθημα

admin

Ανδρέας Πάτσης: Αγόραζε κόκκινα δάνεια, αλλά αιτούνταν ρύθμιση χρεών για να γλιτώσει την κατάσχεση

admin