Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για ομόφυλα ζευγάρια: Ομηρος του Σαμαρά ο Μητσοτάκης – Ελπίζουμε να μην επιλέξει κι ο ίδιος την αποχή

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπολύει εκ νέου ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την εξαγγελθείσα νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Όπως τονίζει η Κουμουνδούρου, «το σχέδιο νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια εξελίσσεται σε προσωπικό ναυάγιο του Κυριάκου Μητσοτάκη».

«Όμηρος της ισχυρής ακροδεξιάς πτέρυγας του κόμματός του, ο δήθεν μεταρρυθμιστής πρωθυπουργός, αναγκάζεται να φέρει προς ψήφιση ένα ελλιπές σχέδιο. Όμως ούτε γι’ αυτό μπορεί να πείσει την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, ούτε καν τους υπουργούς του!», σημειώνει.

«Ελπίζουμε να μην επιλέξει την αποχή και ο… Μητσοτάκης»

Παράλληλα, τονίζει πως «σε μια πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά ήθη ένδειξη δειλίας, καλεί τους βουλευτές του σε αποχή από την ψηφοφορία!», προσθέτοντας μάλιστα πως «για τη στάση του αυτή, τον εγκαλεί δημόσια και ανοιχτά ο πραγματικός ηγέτης της ακραίας  δεξιάς πτέρυγας του κόμματός του, Αντώνης Σαμαράς!».

«Αντιλαμβανόμαστε την ομηρεία του κ. Μητσοτάκη από τον κ. Σαμαρά. Αντιλαμβανόμαστε τη δυσκολία να φέρει το σχέδιο νόμου προς ψήφιση. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ο κ. Μητσοτάκης να μην επιλέξει και ο ίδιος την αποχή…», αναφέρει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου, στην ανακοίνωσή της.

Για να καταλήξει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ως η μόνη υπεύθυνη και  αξιόπιστη προοδευτική δύναμη της χώρας, δεν παίζει μικροκομματικά παιχνίδια με ένα θέμα που αφορά την ισότητα όλων των πολιτών και τον πυρήνα των ατομικών  δικαιωμάτων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι το επίμαχο νομοσχέδιο της κυβέρνησης «θα περάσει χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ».

Related posts

Μητσοτάκης: Τι θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ σύμφωνα με το Reuters

admin

Fuel Pass: Τέλος στα σενάρια για παράταση του μέτρου έβαλε ο Παπαθανάσης

admin

«Να μπει φραγμός στην αλαζονεία»

admin

Τέμπη: Στον ανακριτή Λάρισας η κατάθεση του CEO της Hellenic Train – Θέμα ψευδορκίας

admin

Δικαστική έρευνα μετά την παραδοχή του Π. Τερεζάκη

admin

Το ΠΑΣΟΚ μπροστά σε νέες δεξαμενές

admin

Εκλογές: Οι σκέψεις της κυβέρνησης για το χρόνο που θα στηθούν κάλπες

admin

Μετρό Θεσσαλονίκης: Παραδίδεται ολοκληρωμένο στις 31 Δεκεμβρίου 2023

admin

ΝΙΚΗ: Ο πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Γ. Αποστολάκης επικεφαλής του Επικρατείας

admin