Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να μπει φραγμός στην αλαζονεία»

«Η ΝΔ είναι το βαθύ κράτος. Ο τόπος χρειάζεται μια αντιπολίτευση, που θα μπει φραγμός στην αλαζονεία, την αδιαφορία και την αδιαφάνεια» ανέφερε στο Φόρουμ των Δελφών ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη συζήτησή του με τον δημοσιογράφο του Mega Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε σίγουρος για «ραγδαία αύξηση των ποσοστών» του κόμματός του συγκριτικά με τις προηγούμενες εκλογικές μάχες, ζητώντας την ψήφο των πολιτών γιατί «ο τόπος χρειάζεται αξιόπιστη, προγραμματική αντιπολίτευση» –και εκτιμώντας παράλληλα πως η ΝΔ «θα αλλάξει τροπάριο» αν το ΠΑΣΟΚ βγει ενισχυμένο από την αναμέτρηση. «Να καταλάβει η Νέα Δημοκρατία ότι ο ελληνικός λαός τής έδωσε την ευκαιρία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι την παντρεύτηκε. Μια σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση θα βάλει σε προτεραιότητα να υπηρετήσει τα συμφέροντα του λαού και όχι μόνο των ισχυρών» ανέφερε ο Ανδρουλάκης για το διακύβευμα των εκλογών.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περιέγραψε την Ελληνική Λύση ως «πάρκινγκ» της ΝΔ που «την κρίσιμη στιγμή τα βρήκε υπογείως με τη ΝΔ», και τον ΣΥΡΙΖΑ ως «lifestyle του Κασσελάκη», σχολιάζοντας πως ήταν στις τρεις πρωτοβουλίες τις οποίες έχει πάρει το ΠΑΣΟΚ (δημοτικές εκλογές, υποκλοπές, πρόταση δυσπιστίας) που η ΝΔ «ηττήθηκε κατά κράτος».

ΜΥΡΤΩ ΛΙΑΛΙΟΥΤΗ

Related posts

Στήριξη στο ευρωομόλογο, αλλά χωρίς υπογραφή

admin

Πλεύρης: Δυναμική η εξέλιξη της πανδημίας – Δεν θα χρειαστούν μέτρα

admin

Τρία μηνύματα από τη Δυτική Ελλάδα

admin

Πόθεν Έσχες: Δείτε τις δηλώσεις πέντε υπουργών της κυβέρνησης

admin

«Προστατεύει η κυβέρνηση τον Καραμανλή» – Συνεχίζονται τα αντιπολιτευτικά πυρά για τα Τέμπη

admin

Η Τουρκία πρέπει να προσφύγει σε ΟΗΕ και ΝΑΤΟ για την ελληνική απειλή, υποστηρίζει ο Τζιχάτ Γιαϊτζί

admin

Κοντονής: Το 2015 δεν είχαμε ούτε το φάκελο του ΟΑΚΑ, τον πήραμε από τον Καλατράβα

admin

Αύριο το Υπουργικό – η ώρα των… υπουργών για τα ομόφυλα ζευγάρια

admin

Μια επέτειος για 70+ ή μια υπόμνηση;

admin