Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε γραμμή μονομαχίας με τον Μητσοτάκη

Παρότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν βρίσκεται στην Αθήνα, αυτό δεν σημαίνει πως η επικοινωνιακή στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει – ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξακολουθεί να είναι ο πυρήνας που βγαίνει μπροστά προωθώντας τις θέσεις του κόμματος, επενδύοντας στο οξυμμένο κλίμα με τη ΝΔ, αλλά και διορθώνοντας αστοχίες.

Με αυτόν τον τρόπο και με βίντεο μέσα από το σκάφος με το οποίο συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου, ο Κασσελάκης πρώτα διαχώρισε τη θέση του από τα όσα είπε ο ξάδερφός του (και υποψήφιος ευρωβουλευτής) Βασίλης Κασσελάκης για τις ψήφους των «Σπαρτιατών», και μετά επιτέθηκε στη Βίκυ Φλέσσα για τη δική της δήλωση για τα Τέμπη («τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι μαζί»).

Η πόλωση, που ενισχύει την αίσθηση της μονομαχίας, θεωρείται πως ευνοεί τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί τον παρουσιάζει ως τον βασικό πόλο αντιπολίτευσης απέναντι στη ΝΔ. Παράλληλα με τη διαδικτυακή δράση του και τις παρεμβάσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κασσελάκης συνεχίζει να επισκέπτεται τα νησιά – φτάνοντας πια στα Δωδεκάνησα, στην Κω (όπου έκανε συμβολική παρέμβαση για τη δημόσια υγεία, στο νησί όπου είχε σημειωθεί το περιστατικό με την καρότσα), τη Λέρο και την Κάλυμνο.

Επιλέγοντας ένα μοντέλο περιοδείας μακριά από τις αμιγώς οργανωμένες εκδηλώσεις, ο Κασσελάκης συνομίλησε με τους πολίτες για την καθημερινότητά τους – με τους περισσότερους να στέκονται ιδιαίτερα στο ζήτημα της ακρίβειας. Στην Κάλυμνο, σημείωσε πως η πολιτική ανατροπή, την οποία έχει βάλει στόχο, «είναι στο χέρι όλων των Ελλήνων, με αφετηρία το κίνημα που χτίζεται με πρωταγωνιστές τους ίδιους».

Related posts

Novartis: Αγρια αντιπαράθεση μεταξύ Γεωργιάδη και Τσίπρα στον τηλεοπτικό αέρα

admin

Κυπριακό: Ο Χουλουσί Ακάρ κατηγορεί την ελληνική πλευρά για αδιαλλαξία

admin

Ηλεκτρική ενέργεια: Ολο το ελληνικό σχέδιο για τη μεταφορά ρεύματος από ΑΠΕ στην Ευρώπη

admin

Εθνικό ροζ

admin

ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ

admin

Στέφανος Κασσελάκης: «Η μόνη δύναμη που έχω είναι ο κόσμος»

admin

Τελική απόφαση από τη βάση στις 14 Απριλίου

admin

Εργασιακό νομοσχέδιο: Στην Ολομέλεια για συζήτηση και ψήφιση εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων

admin

Υπέβαλε δήλωση συμμετοχής στις εκλογές το κόμμα Κασιδιάρη

admin