Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πες την αλήθεια ήταν ξύλινο» – Ο Κασσελάκης σπάει… αυγά στο Tik Tok

Με νέο βίντεο στο Tik Tok επανέρχεται από την Κέρκυρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, όπου τήρησε το πασχαλινό τσουγκρίσματος αυγών.

Αναφέρθηκε αρχικώς σε προηγούμενο βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου τόνιζε ότι μετά τους «μπότηδες θα σπάσουμε και αυγά, θα χαλάσουμε τη σούπα», υπογραμμίζοντας ότι «σήμερα λοιπόν ξεκινήσαμε κυριολεκτικά αυτό. Σπάσαμε αυγά».

Ακολούθως διακρίνεται στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης να βρίσκεται στον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας, όπου συνομίλησε με τους ναύτες και τους αξιωματικούς που υπηρετούν εκεί και τσούγκρισε αυγά.

«Ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε είναι ως ένα μεγάλο κοινωνικό μέτωπο. Ως ένα κίνημα που δεν θα ανέχεται άλλο την κοροϊδία»

Στο δικό του αυγό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είδε μια… ρωγμή και σχολίασε ότι είναι «όπως τη ρωγμή στο σύστημα που προσπαθούμε κάθε μέρα να πετύχουμε». Στη συνέχεια αφού νίκησε αρκετούς εκ των στελεχών του ναυτικού σταθμού, του ζήτησαν να πει την αλήθεια εάν «ήταν ξύλινο το αυγό».

Στιγμιότυπο από την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «γιατί να είναι ξύλινο το αυγό; Δεν έχω ανάγκη τίποτα ξύλινο, ούτε ο λόγος μου είναι ξύλινος σαν όλους τους πολιτικούς στην Αθήνα ούτε ξύλινη είναι η καρδιά μου σαν όλους που συγκαλύπτουν τα εγκλήματα. Αλλά τέλος πάντων, όχι ήταν ένα πραγματικό αυγό».

Πρόσθεσε ότι «η σχέση πολιτών και πολιτικής στην Ελλάδα έχει διαρραγεί. Δεν υπάρχει καθόλου εμπιστοσύνη μεταξύ των πολιτών και των εκπροσώπων τους. Αισθάνομαι βαθιά την ευθύνη να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτήν την αδιαμεσολάβητη επαφή και να πείσουμε τον κόσμο ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Και όταν είναι να… σπάσουμε αυγά θέλω όλους εσάς που με βλέπετε να είστε μαζί μου. Διότι ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε είναι ως ένα μεγάλο κοινωνικό μέτωπο. Ως ένα κίνημα που δεν θα ανέχεται άλλο την κοροϊδία».

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης:

@skasselakis♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Related posts

Μητσοτάκης: Προσβολή η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί – Θα το θέσω στον Ερντογάν

admin

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Ηχηρά μηνύματα για Τουρκία, αναθεωρητισμό, λαϊκισμό, και διχασμούς

admin

Συνάντηση Αυγενάκη με Κουρέτα: «Δεν θα υπάρξει λεπτό καθυστέρηση στην ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας»

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Οι κρίσιμες αποφάσεις για συνέδριο και εκλογή προέδρου

admin

Μητσοτάκης: Πρώτο μέλημα η προστασία της ανθρώπινης ζωής – Θα δοθούν αποζημιώσεις

admin

Σπέτσες: Παρατείνονται μέχρι την Κυριακή οι εργασίες της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

admin

«Νέα ψήφος» το στοίχημα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές

admin

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Τι είπε για τη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ και τους «αντάρτες» της ΝΔ o Αποστολάκης

admin

Μητσοτάκης στο Reuters: Δεν θα δεχθούμε παράλογους ισχυρισμούς της Τουρκίας για ελληνικά νησιά

admin