Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Αυγενάκη με Κουρέτα: «Δεν θα υπάρξει λεπτό καθυστέρηση στην ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας»

Συνάντηση με τον εκλεγμένο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα θα έχει την Τρίτη 17 Οκτωβρίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου όπως είπε «να μη χαθεί ούτε μέρα στην εφαρμογή του προγράμματος που έχει εξαγγείλει το ΥπΑΑΤ για τη Θεσσαλία».

Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο ΥπΑΑΤ, έχει ως στόχο την άμεση συνεργασία για να αποφευχθούν εύλογες καθυστερήσεις που προκαλεί η μετάβαση σε νέα διοίκηση.

Ο ΥπΑΑΤ στις παρεμβάσεις του διευκρίνισε ότι ποτέ ο ίδιος ή κάποιο άλλο στέλεχος της κυβέρνησης δεν είπαν ότι δεν θα συνεργαστούν με τους εκλεγμένους Δημάρχους ή Περιφερειάρχες, από όποιο κόμμα κι αν προέρχονται.

Όσον αφορά στη Θεσσαλία, επισήμανε ότι η ηγεσία του ΥπΑΑΤ βρισκόταν επί 33 ημέρες στη Λάρισα και σε ολόκληρη την Περιφέρεια, προκειμένου να είναι δίπλα στους πληγέντες ,αλλά και για να συντάξει πρόγραμμα στήριξης και αποκατάστασης του πρωτογενούς τομέα.

Μάλιστα την προηγούμενη Τετάρτη και Πέμπτη μετά από 12ωρες συσκέψεις με εκπροσώπους των παραγωγών ανακοινώθηκε πακέτο μέτρων στην εφαρμογή του οποίου εμπλέκεται, σε πολλά σημεία, η Περιφέρεια. Γι’ αυτό το λόγο είπε, στις ανακοινώσεις που έκανε, ότι το αποτέλεσμα των εκλογών είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ταχύτητα εφαρμογής του πακέτου των μέτρων, αναφέροντας ως παραδείγματα την υλοποίηση των Σχεδίων Βελτίωσης και της δράσης για τα Κτηνοτροφικά Πάρκα, στα οποία εμπλέκεται άμεσα η περιφέρεια.

Related posts

Ο ελέφαντας στο δωμάτιο

admin

ΥΠΕΞ: Απορρίπτονται οι τουρκικές αιτιάσεις για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Οι λόγοι διάσπασης… δύο μήνες μετά την εκλογή Κασσελάκη

admin

Κάμαλα Χάρις: Η ανάρτησή της για την ιστορική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο

admin

Το Mέγαρο Μαξίμου ζυγίζει την «κοινωνική αντιπολίτευση»

admin

Ο Κασσελάκης πέρασε για ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή της ΝΔ

admin

Ερντογάν: Φίλε Κυριάκο δεν σας απειλούμε, αν δεν μας απειλήσετε – Στη διεθνή δικαιοσύνη για όλα τα προβλήματα

admin

ΠΑΣΟΚ: Επενδύοντας στον στόχο του «δεύτερου κόμματος»

admin

Αποχωρήσεων συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ – Φεύγουν 51 συνδικαλιστές με «βολές» κατά Κασσελάκη

admin