Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη η τρίτη μέρα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Δείτε live

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες της τρίτης ημέρας του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο κλειστό του Tae Kwon Do, στο Φάληρο.

Οι εργασίες της τρίτης μέρας του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκίνησαν περίπου στις 10:20 και θα διαρκέσουν ως αργά το βράδυ. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι σύνεδροι αναμένεται να παίρνουν τον λόγο μέχρι και τα μεσάνυχτα.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις κορυφαίων στελεχών σήμερα Σάββατο μετά και την παρέμβαση Τσίπρα με πολλούς αποδέκτες αλλά και την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος προανήγγειλε τετραπλές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αυτές, όπως ξεκαθάρισε, θα αφορούν εκτός από τον πρόεδρο και τα όργανα του κόμματος.

Η ηχηρή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα που έκρουσε των κώδωνα κινδύνου πιστοποιώντας τον πολιτικό εκφυλισμό του κόμματος και το σημαντικότερο την απομάκρυνσή του από την ίδια την κοινωνία λειτούργησε ως θρυαλλίδα εξελίξεων, και ως χαστούκι για την παλιά φρουρά του ΣΥΡΙΖΑ που αναλαμβάνει ενεργό δράση, εγκαταλείποντας τον εξισορροπητικό ρόλο που προσπάθησε να κρατήσει μέχρι σήμερα για να μην διαταραχθεί η ενότητα και τιναχτεί στον αέρα το εγχείρημα.

Η Όλγα Γεροβασίλη διαφαίνεται να ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητά της για την προεδρία, ενώ στο τραπέζι υπάρχουν και άλλα ονόματα, όπως του βουλευτή Ανατολικής Αττικής Γιώργου Καραμέρου ή/και του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτη Φάμελλου.

Δείτε live τις εργασίες του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Related posts

Προκόπης Παυλόπουλος: «Η πολιτική ευθύνη ανήκει σε όσους ασκούν την εξουσία»

admin

Ολγα Κεφαλογιάννη: Το πλαίσιο δράσεων για την ενίσχυση του τουρισμού – Τι προανήγγειλε για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αρθρο του πρωθυπουργού στους «Times of India»

admin

Εύα Καϊλή: Εκανε Πρωτοχρονιά στις φυλακές συντροφιά με την τηλεόραση

admin

Ελιγμός Ράμα με τον «εκλεγμένο δήμαρχο» Μπελέρη

admin

Τέμπη: Απορρίφθηκε το αίτημα συγγενών για διακοπή των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής

admin

Ελληνοτουρκικά: Τι να περιμένουμε από τη συνάντηση Γεραπετρίτη – Φιντάν

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μάχη που δίνουν οι αδελφές του με τον καρκίνο

admin

Κασσελάκης για αγρότες: Αναδιανομή γης με ένα νέο πρόγραμμα

admin