Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόταση δυσπιστίας: Εφαρμόσαμε τα… πρωτόκολλα απαντά για το μπάζωμα στα Τέμπη ο Τριαντόπουλος

Για άλλη μια φορά ο τέως περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και νυν υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος, αποποιήθηκε των ευθυνών για την αλλοίωση του τόπου του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, σήμερα, δεύτερη μέρα της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας, απέναντι στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης ότι είναι προσωπικά υπεύθυνος για το «μπάζωμα» του χώρου, υποστήριξε ότι αυτό έγινε λόγω… πρωτοκόλλων.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «Οι ισχυρισμοί για τη διαμόρφωση του χώρου δεν είναι βάσιμοι. Όσοι το ισχυρίζονται δεν μπορούν να γεμίσουν ούτε μία πρόταση με όσα αναφέρουν. Δεν υπήρχαν εντολές για διαμόρφωση του χώρου, αλλά πρωτόκολλα».

Και πάλι οι υπηρεσιακοί παράγοντες

Ο υφυπουργός ανέφερε για τα γεγονότα των ημερών μετά το τραγικό δυστύχημα ότι «όλες οι ενέργειες έγιναν από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, ώστε να γίνουν τα προβλεπόμενα και να εντοπιστούν τα θύματα. Ήταν εκεί οι υπηρεσιακοί για να ανταποκριθούν».

Ανέφερε ότι βρέθηκε στη Λάρισα λίγες ώρες μετά το δυστύχημα για τον συντονισμό και την στήριξη των οικογενειών. «Βρέθηκα εκεί ως μέλος κυβερνητικού κλιμακίου. Ασχοληθήκαμε με διάφορα διαχειριστικά ζητήματα η φιλοξενία των συγγενών διασταυρώσεις και αναγνωρίσεις των θυμάτων. Την στήριξη συγγενών θυμάτων και συγγενών», είπε χαρακτηριστικά.

Επικαλέστηκε δε την εξώδικη απάντηση του πρώην περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, ο οποίος όπως είπε δεν αναφέρει πουθενά το όνομα του, ενώ άφησε αιχμές περί εργαλειοποίησης της τραγωδίας, λέγοντας «όλα είναι στη Δικαιοσύνη, ξεχάστε το αφήγημα περί συγκάλυψης».

Related posts

Φάμελλος: Λάθος να προαναγγέλλει ο Μητσοτάκης υποχωρήσεις πριν τον διάλογο με την Τουρκία

admin

Επιχείρηση «κατεβάστε τους τόνους» στον ΣΥΡΙΖΑ – Οι όροι των «Αριστερών» στον Κασσελάκη

admin

Οταν οι νυν αρχηγοί «καθαρίζουν» (με) τους πρώην

admin

Ραγκούσης: Η Αχτσιόγλου δεν υπονόμευσε τον Τσίπρα – Άλλοι το έκαναν

admin

Το ζήτημα της αντιμετώπισης της αστεγίας στο νέο σποτ της ΝΔ

admin

Ζαχαριάδης: Θεωρώ ότι θα υπάρξουν υποψήφιοι στις εσωκομματικές εκλογές

admin

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Με την ανοχή της Τουρκίας τα τεχνητά ναυάγια στα θαλάσσια σύνορα της ΕΕ

admin

Κασσελάκης: Στη Θήβα θα παρουσιαστεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού

admin

Ποιοι κρύβονται πίσω από τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

admin