Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Στη Θήβα θα παρουσιαστεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού

Στη Θήβα θα παρουσιαστεί την Παρασκευή (15/3) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού.

Την Τρίτη, ο επικεφαλής του κόμματος θα γνωστοποιήσει τις προτάσεις της παράταξής του για την ακρίβεια, ενώ τη Δευτέρα είχε σειρά επαφών στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας της περιοδείας του στη μακεδονική πόλη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει πολλά να κάνει που θα πάει φαντάρος και θα βάλει το χακί. «Τώρα που θα πάω φαντάρος θα παχύνω;», αστειεύτηκε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της περιοδεία του.

Προτού τεθεί εν ισχύι η θητεία του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα παρουσιάσει τις προτάσεις του κόμματός του για την ακρίβεια, καθώς και το ευρωπαϊκό του πρόγραμμα εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών.

Συνεχείς συσκέψεις

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει συνεχείς συσκέψεις με στελέχη του κόμματος, προκειμένου να διευθετηθούν συγκεκριμένες εκκρεμότητες πριν από την είσοδό του στο στρατόπεδο της Θήβας.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Κασσελάκης θα κάνει θητεία 20 ημερών. Επειδή ζούσε για πολλά χρόνια στο εξωτερικό, δεν προβλεπόταν να υπηρετήσει όταν επέστρεψε στην Ελλάδα. Έκτοτε όμως έχουν περάσει 6 μήνες και πλέον, βάσει νόμου, οφείλει να υπηρετήσει για λίγες ημέρες.

Εν τω μεταξύ, βάλλοντας εκ νέου κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αναφέρθηκε ξανά στην υπόθεση των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, ο κ. Κασσελάκης τόνισε τη Δευτέρα: «Μπα; Ασχολείται μαζί μου ο κ. Κυριάκος τώρα; Βλέπει κυλιόμενες που παίρνουμε τα πάνω μας και φοβάται; Α ρε Γκρίνμπερκ. Τα εκατομμύρια του Γκρίνμπερκ πάνε χαμένα … Όλοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματα μου νόμιμα, στην Αμερική, απέναντι στα τζάκια εδώ πέρα»

Related posts

Φάμελλος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έδωσε προτεραιότητα στις δασικές πυρκαγιές για 4 χρόνια

admin

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιξαν οι κάλπες – Οι παράγοντες που θα κρίνουν το αποτέλεσμα

admin

Μητσοτάκης: Σταθερά στο πλευρό της Ουκρανίας

admin

Το viral βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Tik Tok

admin

Πιέσεις στον «στρατιώτη» Χαρδαλιά από Μαξίμου να κατέβει στην Περιφέρεια Αττικής

admin

Αυλαία στην έρευνα της Βουλής με μετωπική

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Κρίση σε δόσεις

admin

Πιο αποφορτισμένη η δεύτερη ημέρα… φροντιστηρίων

admin

Όλα τα ονόματα των νικητών του δεύτερου γύρου

admin