Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγκούσης: Η Αχτσιόγλου δεν υπονόμευσε τον Τσίπρα – Άλλοι το έκαναν

Για τις «πιο κρίσιμες ώρες για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» μίλησε ο Γιάννης Ραγκούσης σε συνέντευξή του τονίζοντας ότι «δεν έχει κανένας από εμάς το δικαίωμα να μην αναλογίζεται τη σημασία αυτών των στιγμών».

«Ο τρόπος με τον οποίο αυτή τη στιγμή εξελίσσονται τα πράγματα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τέτοιος που κατά τη γνώμη μου, ελλείψει και του Αλέξη Τσίπρα, αυξάνουν πολύ τον κίνδυνο να έχουμε δύσκολες, αρνητικές και πολύ άσχημες εξελίξεις», τόνισε ο κ. Ραγκούσης σημειώνοντας ότι και με πιθανή νίκη της Έφης Αχτσιόγλου έχει φόβους «άλλου είδους».

Δεν ξέρουμε τον κ. Κασσελάκη

«Πηγαίνουμε την Κυριακή για να ψηφίσουμε για τον αρχηγό του κόμματος, για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γι’ αυτόν που θα υποδείξουμε ως πρωθυπουργό στη χώρα και δεν ξέρουμε τον κ. Κασσελάκη. Δεν δέχτηκε να πάει σε μία τηλεοπτική συζήτηση έστω την τελευταία στιγμή με την κ. Αχτσιόγλου», πρόσθεσε τονίζοντας ότι δεν έχει παραχωρήσει ούτε συνέντευξη στα ΜΜΕ.

«Δεν είμαι ανήσυχος για τον κ. Κασσελάκη, είμαι ανήσυχος για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ και για την απήχηση του από τη Δευτέρα και μετά στην ελληνική κοινωνία», σημείωσε ο κ. Ραγκούσης.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής των εσωκομματικών εκλογών, τόνισε μιλώντας στο OPEN ότι «ήταν μία σημαντική νίκη του κ. Κασσελάκη», προσθέτοντας ότι «οτιδήποτε γίνεται στο πλαίσιο της λειτουργίας των κομμάτων είναι νίκη της πολιτικής αρκεί να μην επαληθευτούν οι φόβοι που έχω για το μέλλον».

Δεν υπονόμευσε η Αχτσιόγλου τον Τσίπρα, άλλοι το έκαναν

Για τα αίτια που οδήγησαν στο μεγάλο ποσοστό του Στέφανου Κασσελάκη σημείωσε ότι ήταν «η μεγάλη θλίψη των μελών του ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτή τη διπλή και τραγική ήττα που υπέστη το κόμμα και γιατί επικράτησε στο εκλογικό σώμα του ΣΥΡΙΖΑ αυτή η αθλιότητα κατά της Έφης Αχτσιόγλου ότι ήταν υπονομεύτρια του Αλέξη Τσίπρα».

«Δεν υπήρξε η παραμικρή περίπτωση που να εκτέθηκε σε οποιαδήποτε τέτοιου τύπου μομφή (υπονόμευσης)», σημείωσε ο κ. Ραγκούσης, αλλά πρόσθεσε πως άλλοι υπήρξαν υπονομευτές.

«Υπήρξαν στελέχη του κόμματος που υπονόμευσαν με τις δηλώσεις τους και τη δημόσια παρουσία τους και συμπεριφορά τους το Αλέξη Τσίπρα», τόνισε ο κ. Ραγκούσης.

Αναφέρθηκε στη δήλωση Κατρούγκαλου πριν από τις εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά: «μας διέλυσε», ωστόσο σημείωσε ότι ο πρώην υπουργός δεν είναι υπονομευτής, ενώ μίλησε και για δηλώσεις του κ. Φίλη που «έπαιξαν ακριβώς τον ίδιο ρόλο σε κρίσιμες στιγμές».

Στη συνέχεια μίλησε και για τον Παύλο Πολάκη. «Την ημέρα της γιορτής του κόμματος, που ήταν η ημέρα που ανακοινώναμε ψηφοδέλτια, βγαίνει και κάνει αυτό που θεωρήθηκε δημόσιος εκβιασμός και αναγκάζει τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποδοκιμάσει».

«Επί δέκα ημέρες παραμονές των εκλογών η Ελλάδα ασχολείτο στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και σάιτ με το αν ο Τσίπρας θα διαγράψει τον Πολάκη, θα ανεχτεί ή δεν θα ανεχτεί τον εκβιασμό του», τόνισε.

Related posts

Στην Κεντρική Επιτροπή το καυτό μπαλάκι των διαγραφών

admin

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

admin

Συνομιλίες Παναγιωτόπουλου – Λάμπρεχτ για την ανταλλαγή των Marder με τα BMP-1

admin

Υπουργείο Παιδείας: Στεγαστικό επίδομα σε περισσότερους φοιτητές

admin

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Και με κάλπη και ηλεκτρονικά η εκλογή προέδρου

admin

Σβίγκου: Θα τολμήσουν οι υπουργοί της ΝΔ να ρωτήσουν γιατί τους παρακολουθούσε η ΕΥΠ;

admin

Ανδρέας Λοβέρδος: Αυτοί είναι οι 14 πρώτοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος του

admin

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Μόνο 22 γυναίκες δήμαρχοι στους 332 δήμους

admin

ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ

admin