Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παράσημο

«Θεωρώ παράσημο την εκτός Καταστατικού και προγράμματος του κόμματος επιχειρούμενη διαγραφή μου από έναν αρχηγό που λειτουργεί ως διευθύνων σύμβουλος εταιρείας». Ετσι ξεκινάει άρθρο του Νίκου Φίλη στο οποίο εξηγεί γιατί η ανανεωτική ριζοσπαστική Αριστερά δεν είναι παρένθεση που θα κλείσει. Το παραθέτω για να μη νομίζετε ότι τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάπως ηρεμήσει επειδή εμφανίστηκαν διάφορες ομάδες κυανόκρανων.

Γιορτή

Η Θεανώ Φωτίου, αφού ευχήθηκε κι αυτή χρόνια πολλά στην Ελλάδα – όπως κάνουν ολοένα και περισσότεροι πολιτικοί τα τελευταία χρόνια, θυμίζοντας τους σερβιτόρους που λένε «καλή απόλαυση» –, ζήτησε «ποτέ ξανά πόλεμο, ποτέ πια εορτασμούς για την έναρξη ενός νέου πολέμου στη χώρα μας. Να γιορτάζουμε και την απελευθέρωσή μας από τον φασισμό όπως και τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη». Σύμφωνοι. Τέσσερα χρόνια στην εξουσία γιατί δεν καθιέρωσε μια τέτοια γιορτή ο ΣΥΡΙΖΑ; Ο Καμμένος άλλωστε σιγά μην έλεγε «όχι» σε έξτρα κλαρίνα και παρελάσεις.

Φάτσες

«Πιστεύω ότι είναι φρέσκος αέρας για το πολιτικό σύστημα. Το ότι τον κυνηγάνε τόσο τα social media δεν ξέρω αν φταίει ο ίδιος. Αφού είναι και από την Αμερική, το παίζει το παιχνίδι. Δεν του βγήκε, αλλά ο κατασπαραγμός που του γίνεται είναι too much. Δείτε αυτούς που τον κυνηγούν, δείτε τις φάτσες των ανθρώπων που δεν τον θέλουνε και αν αυτοί τραβάνε ψήφους». Τάδε έφη Νίκος Παπανδρέου για Κασσελάκη – ο οποίος τραβάει στον ΣΥΡΙΖΑ του 13% και πουθενά αλλού.

Κατάντια

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο, το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να μην κερδίζει το παιχνίδι – εφόσον υπάρχουν δημοσκοπήσεις που ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να το περνά, έστω κι 1%. «Με τέτοια κατάρρευση και τέτοια κατάντια, τώρα το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να είναι κυβέρνηση σε αναμονή» κατά την άποψή του. Γι’ αυτό, συμπλήρωσε, νιώθει δικαιωμένος που έφυγε. Αν κρίνει κανείς από τα υπόλοιπα που συμπλήρωσε για την κυβερνητική προοπτική των διαφόρων κομμάτων, πάντως, μοιάζει να μη σκέφτεται να φτιάξει δικό του.

Related posts

Η πανηγυρική έξοδος του Κασσελάκη μετά τη… διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ – Δείτε το βίντεο

admin

Ονόματα, ίντριγκες και συμμαχίες στις Βρυξέλλες

admin

Οταν έδινα Εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο – Τι λένε οκτώ γνωστοί πολιτικοί

admin

Ευρωεκλογές: 2+1 αιτίες για τις προκριματικές του ΣΥΡΙΖΑ

admin

Το σαράκι

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Μετασχηματισμό προαναγγέλλει ο Κασσελάκης και με αλλαγή ονόματος (;)

admin

Πρόβλημα

admin

Μητσοτάκης για Data Center της Lamda Hellix: Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής επανάστασης

admin

Ηχηρή παρέμβαση Τσίπρα για Κασσελάκη: Να προσφύγει τώρα στη βάση για να ανανεώσει την εμπιστοσύνη

admin