Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πανηγυρική έξοδος του Κασσελάκη μετά τη… διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ – Δείτε το βίντεο

Χαμογελαστός και με ύφος σταρ αποχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την ολοκλήρωση της ιστορικής Κεντρικής Επιτροπής κατά τη διάρκεια της οποίας ο ΣΥΡΙΖΑ διασπάστηκε, με την «Ομπρέλα» στην οποία ανήκουν ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικά στελέχη της Αριστεράς να αποχωρεί.

Η ομάδα Αχτσιόγλου παραμένει προς το παρόν, ωστόσο το κλίμα με την ηγεσία του κόμματος είναι πολεμικό και η κατάσταση στο κόμμα οριακή.

Τίποτα βέβαια από όσα κρίσιμα και καταστροφικά για τον ΣΥΡΙΖΑ προηγήθηκαν δεν αντιλαμβάνεται κανείς βλέποντας τη διάθεση και το ύφος του Στέφανου Κασσελάκη όταν αποχωρεί από την Κεντρική Επιτροπή.

«Τώρα ξεκινάμε»

Ο Στέφανος Κασσελάκης χαιρετά κόσμο που τον επευφημεί έξω από το President όπου διεξαγόταν η Κεντρική Επιτροπή, που θα μείνει στην ιστορία της Αριστεράς ως η ημέρα της μεγάλης διάσπασης.

Κανένας έστω προβληματισμός δεν ζωγραφίζεται στο πρόσωπό του παρά τα όσα ξένα προς την Αριστερά καταγράφηκαν στις διήμερες εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και τις σκληρές ανακοινώσεις με προσωπικές επιθέσεις στον Στέφανο Κασσελάκη και σήματα κινδύνου για την πορεία του κόμματος, που εξέδωσαν κάποιες εκ των σημαντικότερων τάσεων.

Μάλιστα σε όσους του λένε «μπράβο πρόεδρε» λες και βγήκε νικητής από κάποιο αγώνα πάλης με αντιπάλους και όχι από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος του οποίου εκλέχθηκε πρόεδρος με ένα από τα βασικά καθήκοντά του να είναι η διαφύλαξη της ενότητας.

Μάλιστα ακούγεται να λέει κάποια στιγμή ήταν «Δίκαιο και έγινε πράξη» το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, που συχνά για εντελώς βέβαια διαφορετικούς λόγους και καταστάσεις, χρησιμοποιούσε ο Αλέξης Τσίπρας, αναφορές στον οποίο ο κ. Κασσελάκης ακόμη και αν δεν του δίνεται η ευκαιρία την εφευρίσκει για να κάνει.

Άλλωστε η αναφορά στο όνομα του Αλέξη Τσίπρα θα είναι και το μόνο κοινό που έμεινε στον κ. Κασσελάκη να έχει με μεγάλη μερίδα του κόμματος μετά από αυτή την Κεντρική Επιτροπή.

Related posts

Στέφανος Κασσελάκης: Ανέβασε βίντεο από τον Βόλο κάνοντας έκκληση για βοήθεια

admin

Δημοσκοπήσεις: Ανοίγει η ψαλίδα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, δεν κλείνει η ψαλίδα ΝΔ – κοινωνίας

admin

Σφοδρή αντίδραση Σαμαρά στην τροπολογία για το μεταναστευτικό – «Να την αποσύρει η κυβέρνηση»

admin

Γκάγκα για ηπατίτιδα σε παιδιά: Κανένα ύποπτο κρούσμα στην Ελλάδα

admin

Ποιοι στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη – Οι 30 υπογραφές

admin

ΣΥΡΙΖΑ για 25η Μαρτίου: Παραμένει ζώσα η διεκδίκηση για δικαιοσύνη, ισότητα, ελευθερία

admin

«Σχέδιο διχασμού από τον νεόκοπο και ανέπαφο με την Αριστέρα Κασσελάκη» – Ηχηρή αποχώρηση Σκουρλέτη από τον ΣΥΡΙΖΑ

admin

Σεισμοί και φωτιές ενίσχυσαν τη διπλωματία

admin

Λευτέρης Αυγενάκης: Eνταξη 2.100 επιλαχόντων στους νέους αγρότες – Ριζική αναμόρφωση του ΕΛΓΑ

admin