Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για 25η Μαρτίου: Παραμένει ζώσα η διεκδίκηση για δικαιοσύνη, ισότητα, ελευθερία

Μήνυμα για τον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας έστειλε μέσω ανακοίνωσης ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, τονίζοντας πως «η 25η Μαρτίου είναι μια ημέρα ορόσημο για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες».

Όπως τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «σήμερα ίσως περισσότερο από ποτέ η διεκδίκηση για δικαιοσύνη, ισότητα, ελευθερία και κοινωνική ευημερία παραμένει ζώσα και διακατέχεται από την ανάγκη του λαού μας να απελευθερωθεί από το σκοτάδι της κοινωνικής παραίτησης».

Καταληκτικά αναφέρει πως «σήμερα τιμούμε όσους πριν από 203 χρόνια έγιναν παράδειγμα έμπνευσης και ηρωισμού, αποδεικνύοντας πως μπορεί ακόμη και ο θεωρητικά ανίσχυρος να γιγαντωθεί και να πετύχει το φαινομενικά ακατόρθωτο. Όπως ένας υπόδουλος αλλά υπερήφανος λαός που παλεύει με αυτοθυσία και καταφέρνει να κερδίσει μια παντοδύναμη αυτοκρατορία».

Έξοδος στον τόπο μνήμης του Διστόμου για τον Κασσελάκη: Κάθε μέρα επιλέγουμε τι Έλληνες θέλουμε να είμαστε

Εξοδούχος από τον στρατό είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, πηγαίνοντας επίσκεψη στο Δίστομο συνοδευόμενος από φαντάρους που συμμετέχουν μαζί του στο άγημα παρελάσεως.

Όπως τόνισε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέλεξε να λάβει την έξοδό του για να επισκεφθεί το Δίστομο. «Εκεί που το 1944, οι ναζί έσφαξαν 229 άμαχους Έλληνες. Ένα αποτρόπαιο έγκλημα που μας υπενθυμίζει το δίκαιο αίτημά μας για τις γερμανικές αποζημιώσεις, το οποίο έθεσα στον Γερμανό Πρέσβη όταν τον συνάντησα και το οποίο θα διεκδικήσω ένθερμα», όπως ανέφερε.

«Σκέψου την αλήθεια που βιώνεις, σκέψου το παράλογο που σου παρουσιάζουν ως κανονικό, υποτιμώντας τη νοημοσύνη σου»

Παράλληλα έκανε γνωστό ότι πήγε μαζί με φαντάρους από το άγημα παρελάσεως που συμμετέχει και θα παρελάσει σήμερα Δευτέρα στη Θήβα, για να τιμήσει την ελληνική Επανάσταση του 1821.

Related posts

«Καρφιά» του αρχηγού Φλώρου για την προκλητικότητα της Τουρκίας – Τι είπε ο Α/ΓΕΕΘΑ

admin

Νίκος Μπίστης: Στη ΔΕΘ θα υπάρχει πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ

admin

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η κόντρα των δύο μονομάχων για το Κυπριακό

admin

Βουλή: Τι περιείχε η χάρτινη τσάντα που δόθηκε στους βουλευτές

admin

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

admin

Η σημασία της Αιγύπτου και η φωτογραφία Σίσι – Ερντογάν

admin

Επικοινωνία Σακελλαροπούλου – Ματαρέλα για τις φωτιές

admin

Δώρα Αυγέρη: Πριν τον Κασσελάκη η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν σαν πεθαμένο λικέρ

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση για εκλογή προέδρου από τη βάση τον Σεπτέμβριο

admin