Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόβλημα

Oλοι οι πρώην συριζαίοι έχουν πια κάτι να πουν δημοσίως για τον αψύ Σφακιανό. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Πάνο Σκουρλέτη, ο τρόπος που αυτός πολιτεύτηκε ήταν «ένα διαρκές πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώτος που το αντιμετώπισε, φτάνοντας στα όριά του, ήταν ο Αλέξης Τσίπρας». Εξήγησε δε ότι το θέμα δεν ήταν η κακή συμπεριφορά του, αλλά ο τρόπος αντιπολίτευσης που συνέβαλε στην αναξιοπιστία τους. Σύμφωνοι. Πάντως, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν φταίει το πρόβλημα. Φταίει εκείνος που δεν το λύνει.

Μέλλον

Η μοναδική από την ομάδα Αχτσιόγλου που εμφανίστηκε χθες στην Ολομέλεια ήταν η Θεανώ Φωτίου. Ομως, περισσότερο σχολιάστηκε το γεγονός πως συνολικά μόλις 20 βουλευτές βρίσκονταν στα συριζαϊκά έδρανα. Οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από τώρα να προετοιμάζεται για το όχι και τόσο ευοίωνο κοινοβουλευτικό του μέλλον. Μεταξύ μας, όσο λιγότεροι τόσο το καλύτερο για τα μαστίγια της ΚΟ του, μειώνεται ο βαθμός δυσκολίας της δουλειάς τους – κι οι συγκεκριμένοι το χρειάζονται.

Συμβουλή

«Το μπρος πίσω πρέπει να τελειώνει. Ή έτσι ή αλλιώς. Δεν υπάρχει χρόνος. Ο χρόνος έχει εξαντληθεί». Ο Ευάγγελος Αποστολάκης τα είπε αυτά στην τιβί για να τα ακούσει η ομάδα 6 6. Αθελά του, βέβαια, έδωσε την πρώτη του χρήσιμη συμβουλή στον νέο του αρχηγό. Η επισήμανσή του θα μπορούσε να διαβαστεί από τον τελευταίο ως προειδοποίηση πως δεν έχει πια την πολυτέλεια να είναι μια αριστερός, μια νοικοκύρης και μια γκόλντεν μπόι.

Νοικοκύρεμα

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη προτού ασχοληθεί με τους νοικοκυραίους, να φροντίσει να νοικοκυρέψει το κόμμα του. Ηταν μάλλον άδικη η κριτική. Ο συριζαίος πρόεδρος έχει αρχίσει εντατικό ξεσκόνισμα από το Σαββατοκύριακο της προηγούμενης Κεντρικής Επιτροπής. Και τον συνδράμουν και τόσα συνεργεία καθαρισμού στην απόπειρά του να διώξει όλους αυτούς που θεωρεί λεκέδες για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Related posts

Σκωτσέζικο ντους από τον Κασσελάκη στον Πολάκη

admin

Γιώργος Παπανδρέου: Είναι πολλοί οι πολέμιοι της δημοκρατίας

admin

Οι 3 λόγοι που οδήγησαν στην επιλογή Μπελέρη

admin

Η κερκόπορτα της επιστολικής ψήφου

admin

«Η αλήθεια είναι ότι στους αγρότες τον… ήπιαμε» – Η ατάκα της Τζάκρη που τους άφησε όλους άναυδους

admin

Τι κερδίζουν δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι – Ποιοι μισθοί αυξάνονται, οι φόροι που μειώνονται

admin

Μητσοτάκης σε Φάμελλο και Ανδρουλάκη: «Αλλάξτε τροπάριο – Τα ίδια λέγατε πριν τις εκλογές και πήρατε 17% και 12%»

admin

Στέφανος Κασσελάκης: Ο πατέρας του αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του

admin

ΣΤΟΝ ΜΠΕΛΕΡΗ

admin