Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιχειρήματα

«Το μέσο δάνειο που εγκρίθηκε είναι 105.000 ευρώ, που δεν μπορεί από μόνο του να καλύψει την αγορά μιας αξιοπρεπούς οικογενειακής κατοικίας. Επομένως, οι δικαιούχοι που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Σπίτι Μου» είναι αυτοί που θα μπορούσαν να αγοράσουν κατοικία όλα τα προηγούμενα χρόνια, απλώς τώρα δανείστηκαν με χαμηλότοκο δανεισμό», παρατήρησε η Κατερίνα Νοτοπούλου. Αν σήκωνε τέτοια επιχειρήματα το κόμμα της και δεν ασχολείτο μόνο με τον επικοινωνιακό αντίκτυπο του ζευγαριού που έχει ξαναμιλήσει, ίσως φαινόταν κάπως σοβαρό.

Φουσκωτό

Τελικά, ο Ευάγγελος Αποστολάκης δεν θα πάει στις Σπέτσες με το φουσκωτό του – εκείνο με το οποίο είχε μεταφέρει τον πρόεδρό του στη Μακρόνησο – αλλά με το πλοίο της γραμμής. Εντάξει, πιθανότατα κάποιοι σύντροφοι θεωρούν πως έτσι γλιτώνουν αφορμές κακής δημοσιότητας. Παρ’ όλα αυτά, οι λάτρεις των παραπολιτικών κουτσομπολιών έχουν εμπιστοσύνη στην ικανότητα των συριζαίων να γίνονται viral για τους λάθος λόγους.

Οπτιμισμός

Η επίσημη κυβερνητική φωνή δήλωσε πως είναι πολύ αισιόδοξοι ότι το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών θα ψηφιστεί επειδή απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που έφεραν οι γαλάζιοι βουλευτές από τις περιφέρειές τους. Κατανοώ πως η θέση του Παύλου Μαρινάκη επιβάλλει οπτιμισμό πάνω σε τέτοια θέματα, αλλά όπως κι αν αμπαλάρει τα φροντιστήρια ή την εσωκομματική της αναταραχή η ΝΔ, η μεταρρύθμιση θα περάσει από τη Βουλή χάρη στις ψήφους της αντιπολίτευσης.

Καφές

Οταν σε συνέντευξη στο περιθώριο του Φόρουμ του Νταβός τέθηκε στην Κριστίν Λαγκάρντ το θέμα «αμερικανικές εκλογές», εκείνη απάντησε «ναι, να πιω λίγο καφέ πρώτα» προτού αρχίσει να προειδοποιεί για τους κινδύνους μιας επιστροφής του Τραμπ. Φοβάμαι πως εφόσον το χειρότερο σενάριο επιβεβαιωθεί, πάντως, κυβερνήσεις και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του δυτικού κόσμου θα χρειαστεί να αρχίσουν να πίνουν σκληρά ποτά, όχι ροφήματα, για να αντέξουν μια δεύτερη θητεία του χειρότερου αμερικανού προέδρου.

Related posts

«Ολοι ΠΑΣΟΚ είμαστε…»

admin

Η αθλιότητα της φιλοσοφίας

admin

Απαιτείται συμφωνία λογικής και ψυχραιμίας

admin

Ερντογάν: Κεραυνοί ΗΠΑ και Μενέντεζ κατά του «σουλτάνου»

admin

Ελ. Βενιζέλος: Η αντίδραση τουριστών όταν συνειδητοποίησαν πως μιλάνε με τον έλληνα πρωθυπουργό

admin

ΣΥΡΙΖΑ για 25η Μαρτίου: Παραμένει ζώσα η διεκδίκηση για δικαιοσύνη, ισότητα, ελευθερία

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Να ακυρωθεί η εκδικητική απόφαση Μενδώνη για την έξωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων

admin

Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης

admin

Ελενα Ακρίτα κατά ΕΦΣΥΝ για τον… υπέρκομψο Τάιλερ

admin