Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ήρων generous guarantee η νέα πρόταση στην ηλεκτρική ενέργεια που προστατεύει & ανταμείβει!

Sponsored content

H εταιρεία εν μέσω της πρωτόγνωρης ενεργειακής κρίσης έχει λανσάρει σταδιακά από τον Αύγουστο του 2022 τη νέα γενιά προγραμμάτων ηλεκτρικής ενέργειας ΗΡΩΝ GENEROUS.

Από τον Οκτώβριο 2023, ο ΗΡΩΝ προσφέρει στους οικιακούς καταναλωτές, το πρώτο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE που προσφέρει προστασία στις μελλοντικές αυξήσεις τιμών ηλεκτρικής ενέργειας! Πιο συγκεκριμένα ο καταναλωτής έχει πλέον τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την «Προστασία Τιμής», ώστε όταν λήξουν τα έκτακτα μέτρα και η αναστολή της αναπροσαρμογής κόστους αγοράς (Ν. 4951/2022), να διασφαλίζει ότι η χρέωση προμήθειας της κατανάλωσής του δεν θα υπερβεί τα 17 ευρωλεπτά την κιλοβατώρα,!

Επιπλέον, το ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE προσφέρει κι έκπτωση συνέπειας 10% στη βασική χρέωση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στους καταναλωτές που πλήρωσαν εμπρόθεσμα το λογαριασμό του προηγούμενο μήνα.

Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς το ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE ανταμείβει τους καταναλωτές που θα το επιλέξουν και θα το διατηρήσουν, καθώς η έκπτωση συνέπειας αυξάνεται κατά 50% (!) μετά τη συμπλήρωση 6 μηνών παραμονής σε αυτό το πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας. Πιο συγκεκριμένα, η έκπτωση συνέπειας από 10% αυξάνεται σε 15%! Με το πρόγραμμα ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE, ο HΡΩΝ αυξάνει έμπρακτα τα οικονομικά οφέλη των καταναλωτών στην πάροδο του χρόνου ανταμείβοντας τους συνεπείς πελάτες που θα το εμπιστευτούν και θα το διατηρήσουν.

Για το μήνα Οκτώβριο 2023, οι τελικές χρεώσεις του ΗΡΩΝ SIMPLY GENEROUS παραμένουν από τις πλέον χαμηλότερες της αγοράς, ανταποδίδοντας την επιλογή των καταναλωτών σε βάθος χρόνου.

hrwn

Όπως όλα τα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας από τον ΗΡΩΝΑ, το ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE συνδυάζεται με την πρωτοποριακή πρόσθετη υπηρεσία ΗΡΩΝ ΕΝ.Α για όφελος από φωτοβολταϊκό χωρίς εγκατάσταση, χωρίς στέγη, και με την επιδότηση ΗΡΩΝ για 6 μήνες!

Επιπλέον, οι καταναλωτές που θα το επιλέξουν, μπορούν να εγγραφούν δωρεάν και από την πρώτη ημέρα στο νέο πρόγραμμα επιβράβευσης VIBES από τον ΗΡΩΝΑ, για να κερδίζουν δώρα και προσφορές! Αποκλειστικά μέσα από το ψηφιακό περιβάλλον εξυπηρέτησης των πελατών του ΗΡΩΝΑ: την εφαρμογή myHΡΩΝ τόσο από το web όσο και από το κινητό!

Τέλος, οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα και να επιλέξουν το ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE καθώς και τα υπόλοιπα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας της οικογένειας GENEROUS στο heron.gr, σε ένα κατάστημα ΗΡΩΝ ή στο 18228.

Related posts

Νέα μέτρα για την ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ – Τι είναι τα καρτελάκια με «Μόνιμη μείωση τιμής»

admin

Ενεργειακή κρίση – Σκρέκας: Έχουμε κατορθώσει να απορροφούμε έως και το 90% της αύξησης των τιμών

admin

e-ΕΦΚΑ – Οφειλές: Μέχρι πότε μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις οι εργοδότες

admin

myDATA: Παράταση για την έναρξη της υποχρεωτικής διαβίβασης παραστατικών στην πλατφόρμα

admin

Δώρο Πάσχα: Μέχρι σήμερα η πληρωμή του – Τι κάνουν οι εργαζόμενοι αν δεν το λάβουν

admin

Έρχονται κίνητρα για φορολογούμενους, επιχειρηματικότητα, καινοτομία και προσλήψεις σε ΔΕΚΟ

admin

ΡΑΕ: Σε διαβούλευση ο μηχανισμός αποζημίωσης των καταναλωτών χαμηλής τάσης από το ΔΕΔΔΗΕ

admin

«Και οι Γερμανοί κάνουν λάθη» – Η ιταλική ειρωνεία μπροστά στο δημοσιονομικό φιάσκο του Βερολίνου

admin

Fuel Pass 3: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα επιδότηση – Τι δήλωσε ο Σκρέκας

admin