Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Φτάνουν τις 100 οι αγωγές για την υπόθεση των email

Η υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου έχει κλονίσει συθέμελα το πολιτικό στερέωμα, με τους αποδήμους να είναι οργισμένοι και να καταφεύγουν στην Δικαιοσύνη ο ένας μετά τον άλλον.

Οι αγωγές κατά του υπουργείου Εσωτερικών για τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων τους πληθαίνουν μέρα με την ημέρα, ενώ η αντιπολίτευση βοά για νέο «γαλάζιο» σκάνδαλο και παράνομη παρέμβαση στις ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με το MEGA, στο γραφείο του δικηγόρου Βασίλη Σωτηρόπουλου ετοιμάζονται 100 αγωγές για να σταλούν στο υπουργείο Εσωτερικών. Η ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έχει λάβει δέκα εξώδικα από άτομα που πήραν email της, ενώ έχει γίνει και μία αγωγή εναντίον της.

Η ίδια έχει παραδώσει όλο το αρχείο της στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, η οποία χθες βρισκόταν επί τέσσερις ώρες στο υπουργείο Εσωτερικών

Επόμενος σταθμός της Αρχής φαίνεται ότι θα είναι η Νέα Δημοκρατία, με τον πήχη τον προσδοκιών να μην είναι ψηλά, ενώ στο στόχαστρο μπαίνει και ο Νίκος Θεοδωρόπουλος, ο πρώην γραμματέας αποδήμων, που έστειλε στην κα Ασημακοπούλου τα email που πήρε από το υπουργείο Εσωτερικών μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων.

Στο στόχαστρο και η Νίκη Κεραμέως

Στο στόχαστρο έχει μπει και η Νίκη Κεραμέως, με την αντιπολίτευση να έχει ήδη ζητήσει να συσταθεί η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για να κληθεί η υπουργός, η οποία «έχει την πολιτική ευθύνη».

Οι απόδημοι φοβούνται ότι εκτός από τα email τους έχουν διαρρεύσει και άλλα προσωπικά στοιχεία τους όπως ο ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ τους.

Related posts

Πίσω από τον φακό

admin

Ελληνοτουρκικά: «Επίθεση» φιλίας από Ερντογάν και Τσαβούσογλου – Γυρίζει σελίδα η σχέση Ελλάδας και Τουρκίας;

admin

Μητσοτάκης για Βολουδάκη: Φτωχά τα λόγια για να περιγράψουν τη συντριβή μου από την απώλεια του

admin

Αποχή Βορίδη, ανοχή Μητσοτάκη

admin

Πάμε για θερμό καλοκαίρι με την Τουρκία

admin

Market Pass: Στις 3 Μαρτίου οι πρώτες πληρωμές λέει ο Οικονόμου

admin

Μπηχτή Μάντζου στον Πιερρακάκη για τα ιδιωτικά ΑΕΙ – «Ξεχνά αυτά που γνώριζε ως επιφανές στέλεχος του ΠΑΣΟΚ»

admin

Νίκος Δένδιας: Περιπέτεια στον αέρα κατά την πτήση του στο Αγιο Ορος

admin

Αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ για τα ομόφυλα ζευγάρια παρά το… μασάζ στην ΚΟ

admin