Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πίσω από τον φακό

Celebrities και αστυνομικοί

Την ώρα που μιλούσε ο Αντώνης Σαμαράς, από τα θεωρεία παρακολουθούσαν την ομιλία του ο γνωστός ηθοποιός και ακτιβιστής ΛΟΑΤΚΙ Γιώργος Καπουτζίδης καθώς και ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος. Παρότι ακολούθησαν τον κανονισμό για τους επισκέπτες και δεν μίλησαν καθόλου, ούτε ψιθυριστά μεταξύ τους, οι εκφράσεις του προσώπου τους αποτύπωναν τη διαφωνία τους με όσα άκουγαν. Κάποιος άλλος όμως μίλησε – ένα μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας εξέφρασε δυνατά τη δυσφορία του σε βαθμό που προκάλεσε την αντίδραση όχι μόνο της… παραδιπλανής της, αλλά ανάγκασε τρία μέλη της αστυνομικής φρουράς να παρέμβουν. Το «επεισόδιο» έληξε με μία αστυνομικό να κάθεται ανάμεσα στα δύο πρόσωπα.

Παιχνίδι με τις ώρες

Πρώτος αποφάσισε για την ώρα που θα απηύθυνε την ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείδωσε τη δική του ώρα κατά τον πρωινό καφέ στο Μαξίμου, μερικές ώρες προτού ανέβει στο βήμα και σε μεγάλη χρονική απόσταση από τον πρώην πρωθυπουργό. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να ακολουθήσει την ομιλία Σαμαρά, η παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη, κάτι που ενόχλησε το περιβάλλον του μεσσήνιου πολιτικού. Τόσο, που αφέθηκε να εννοηθεί ότι αν η Μπακογιάννη απαντούσε στον πρώην πρωθυπουργό, τότε εκείνος θα έπαιρνε ξανά τον λόγο. Οπως καταλαβαίνετε, το παιχνίδι με τις… ώρες τελείωσε.

Εκ του μακρόθεν

Τον περασμένο Δεκέμβριο σε μια περίοδο τριβών με την κυβέρνηση λόγω του νομοσχεδίου για τους μετανάστες – εργάτες, ο Αντώνης Σαμαράς είχε παρακολουθήσει από το γραφείο του στη Βουλή και όχι από τα έδρανα στην Ολομέλεια την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον προϋπολογισμό. Χθες ο Σαμαράς άκουσε τον Μητσοτάκη από το πολιτικό γραφείο του. Οι πόρτες όμως του γραφείου του στη Βουλή ανοιγόκλειναν από νωρίς καθώς τον αναζητούσαν βουλευτές. Τελικά είδε αρκετούς. Κυρίως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του μέχρι την ψηφοφορία. Πήγε με τους συνεργάτες του στο γραφείο αλλά την πόρτα την έκλεισαν κάποιοι βουλευτές που τον ακολούθησαν – ανάμεσά τους ο Μίλτος Χρυσομάλλης και ο Χαράλαμπος Αθανασίου οι οποίοι επίσης καταψήφισαν το νομοσχέδιο.

Related posts

Παρουσιάζεται το σχέδιο για την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού – Τι αλλάζει

admin

Στα άκρα η κόντρα Παπαδημητρίου-Κικίλια – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

admin

Αυτοδιοικητικές εκλογές – Θεσσαλία: Ψήφισαν Αγοραστός και Κουρέτας

admin

Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών το πρωί της Τετάρτης

admin

ΥΠΕΞ για μακελειό στο Τέξας: Είμαστε συντετριμμένοι

admin

Κεντροαριστερά: Τι σκέπτονται όλοι αλλά κανένας δεν λέει δημόσια

admin

Κυβέρνηση: χαμηλό βαρομετρικό μεν, αλλά με άγνωστη διάρκεια δε

admin

Τσίπρας: Η κλιμάκωση της έντασης δεν ωφελεί κανέναν

admin

ΥΠΕΞ προς Τουρκία και Λιβύη: Θα υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα με όλα τα νόμιμα μέσα

admin