Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέος Head of Product στην Hosthub ο Χρήστος Λόλας

Η Hosthub, πλατφόρμα διαχείρισης ακινήτων για βραχυχρόνιες μισθώσεις, ανακοινώνει σήμερα την ένταξη του Χρήστου Λόλα στην ομάδα της ως Head of Product. Σε αυτό το ρόλο, ο Χρήστος θα είναι υπεύθυνος για την εξέλιξη και ενδυνάμωση της ομάδας που σχεδιάζει την διαρκώς επεκτεινόμενη σουίτα προϊόντων της Hosthub, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

«Η εμπειρία του Χρήστου στην ανάπτυξη και τον σχεδιασμό προϊόντων σε ταχέως εξελισσόμενες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας αποτελεί πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τη Hosthub», δήλωσε ο Αλέξανδρος Καραβίτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Hosthub. «Σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε μεγάλα πράγματα το 2023 και είμαι ενθουσιασμένος που έχουμε έναν τόσο έμπειρο επαγγελματία που θα συμβάλλει στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε προϊόντα αιχμής στους χιλιάδες χρήστες μας σε 87 χώρες»

Ο κ. Λόλας, με το νέο του ρόλο στη Hosthub, φέρνει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας πάνω στο στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων και διαδικασιών. Πριν την ένταξη του στο δυναμικό της Hosthub, ο Χρήστος είχε τη θέση του Product Manager στη Novoville, μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διεπαφής των πολιτών με τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, και πριν από αυτό εργάστηκε πάνω στο σχεδιασμό και ανάπτυξη προΪόντων λογισμικού σε εταιρείες υψηλής τεχνολογίας που καλύπτουν μεγάλο φάσμα μεγεθών και δραστηριοτήτων.

Εκτός από την εμπειρία του ως Product Manager, ο Χρήστος διαχειρίζεται τα τελευταία χρόνια μία οικογενειακή επιχείρηση βραχυχρόνιων μισθώσεων.

«Η Hosthub βρίσκεται πλέον σε θέση να τοποθετηθεί στρατηγικά σε ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς Βραχυχρόνιων Μισθώσεων με ένα προϊόν που έχει αποδειχθεί αξεπέραστος σύμμαχος για τους οικοδεσπότες και ιδιοκτήτες καταλυμάτων παγκοσμίως», αναφέρει ο κος Λόλας. «Καθώς οι διαχειριστές ακινήτων συνεχίζουν να αναπτύσσουν τα χαρτοφυλάκια και τις επιχειρήσεις τους, αναζητούν συνεχώς καλύτερα εργαλεία και υπηρεσίες που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τις λειτουργίες τους αυξάνοντας τις κρατήσεις και τα έσοδα τους και η Hosthub κατατάσσεται σταθερά στο #1 στην ικανοποίηση πελατών τα τελευταία χρόνια. Ανυπομονώ για την ευκαιρία να αναπτύξω περαιτέρω αυτό το όραμα μέσω των νέων εργαλείων που θα σχεδιάσουμε με την ομάδα της Hosthub»

Η Hosthub παρέχει επιπλέον ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε πολλά από τα τμήματα της.

Related posts

Οργανώνεται με φόντο την «Black Friday» η Πλαίσιο

admin

Dimand: Ο Παναγιώτης Καψάλης επικεφαλής της Εμπορικής Διεύθυνσης

admin

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Σχέδιο ανάκαμψης με στήριξη Carlsberg μετά τη βουτιά 31%

admin

13+1 αιτήματα της Κλωστοϋφαντουργίας στην κυβέρνηση

admin

To σχέδιο ανέγερσης πρωτοποριακού κτιρίου για ΑμεΑ στο Ελληνικό

admin

Νέο επισκευαστικό κέντρο 1.100 τ.μ. στην Πάρνηθα για τη Γερμανός

admin

Σημαντική βελτίωση στα αποτελέσματα της Ideal το 1ο εξάμηνο

admin

Νέα εξαγορά από τον Μασούτη 

admin

Byte: Ο Βυζάντιος Σπυριδογεώργης νέος πρόεδρος και CEO

admin