Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Prodea: Με 80,22% η Invel Re Holdings

Η Εταιρεία ενημερώνει ότι τα νομικά πρόσωπα CASTLELAKE OPPRTUNITIES PARTNERS, LLC, INVEL RE HOLDINGS (CYPRUS) LIMITED, INVEL REAL ESTATE (NETHERLANDS) II B.V. και INVEL REAL ESTATE B.V., καθώς και ο κ. Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου γνωστοποίησαν τα ακόλουθα:

(α) την 05/10/2023, η εταιρεία INVEL RE HOLDINGS (CYPRUS) LIMITED απέκτησε το σύνολο (100%) των μετοχών με δικαίωμα ψήφου της εταιρείας INVEL REAL ESTATE PARTNERS GREECE SAS από τις εταιρείες CL IV LUX SARL και CL V LUX SARL, οι οποίες ελέγχονται από την CASTLELAKE OPPORTUNITIES PARTNERS, LLC.

Ως αποτέλεσμα της απόκτησης, η εταιρεία INVEL RE HOLDINGS (CYPRUS) LIMITED απέκτησε έμμεσα έλεγχο του 87% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρεία που κατέχονται από τις ελεγχόμενες από την INVEL REAL ESTATE PARTNERS GREECE SAS εταιρείες. Οι μετοχές και τα δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας που αναφέρονται ανωτέρω ελέγχονται ως ακολούθως:

Ο κ. Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου ελέγχει την εταιρεία INVEL RE HOLDINGS (CYPRUS) LIMITED, η οποία απέκτησε τον έλεγχο της εταιρείας INVEL REAL ESTATE PARTNERS GREECE SAS.

Η εταιρεία INVEL REAL ESTATE PARTNERS GREECE SAS κατέχει το σύνολο (100%) των μετοχών με δικαίωμα ψήφου της εταιρείας INVEL REAL ESTATE B.V., η οποία είναι άμεση μέτοχος της Εταιρείας κατά ποσοστό 6,78%.

Περαιτέρω, η εταιρεία INVEL REAL ESTATE PARTNERS GREECE SAS είναι μέτοχος πλειοψηφίας της εταιρείας INVEL REAL ESTATE (NETHERLANDS) COOPERATIEF II UA, η οποία κατέχει την πλειοψηφία των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας INVEL REAL ESTATE (NETHERLANDS) II PARENT B.V., που με τη σειρά της είναι 100% μέτοχος της εταιρείας INVEL REAL ESTATE (NETHERLANDS) II B.V. η οποία είναι άμεσος μέτοχος της Εταιρείας κατά ποσοστό 78,12%. Περαιτέρω η εταιρεία INVEL REAL ESTATE (NETHERLANDS) II B.V. είναι 100% μέτοχος της εταιρείας ANTHOS PROPERTIES SINGLE MEMBER S.A., άμεσου μετόχου της Εταιρείας κατά ποσοστό 2,1%.

(β) Από την 05/10/2023 συνεπεία της ανωτέρω διάθεσης η CASTLELAKE OPPORTUNITIES PARTNERS, LLC και οι εταιρείες που ελέγχονται από αυτήν δεν κατέχουν άμεσα ή έμμεσα δικαιώματα ψήφου στην Εταιρεία. Η CASTLELAKE OPPORTUNITIES PARTNERS, LLC δεν ελέγχεται από άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

Related posts

Εξαγορά στο cyber security συζητά η Performance

admin

Η Μασούτης εγκαινιάζει το πρώτο φιλικό για άτομα με οπτική αναπηρία σουπερμάρκετ

admin

Πολυτελής άφιξη της Mandarin στην Costa Navarino

admin

ΓΕΚ Τέρνα: Στα €300 εκατ. οι φετινές επενδύσεις σε παραχωρήσεις-ενέργεια

admin

Πού στοχεύει η BriQ Properties μετά το deal με την ICI

admin

CNL Capital: Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως €1,1 εκατ.

admin

Envolve Entrepreneurship: Δημιουργεί «επιταχυντή» καινοτομίας για νέες startup

admin

NBG Pay: Δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αντικαταστήσουν το παλιό POS με νέο τερματικό

admin

Νέο μέλος του BrainRegain-Ελληνισμός Εν Δράσει η Cenergy Holdings

admin