Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lidl: Μειώνουμε τις τιμές έως 35% σε 200 προϊόντα

Χαμηλές τιμές έως 35% σε περισσότερα από 200 προϊόντα εξασφαλίζει στο καταναλωτικό κοινό η Lidl Ελλάς, με πρωταρχική δέσμευσή της να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο καταναλωτικό κοινό, η Lidl Ελλάς προχωρά σε νέα μείωση τιμών ώστε να απολαμβάνουν όλοι, κάθε στιγμή, ποιοτικά προϊόντα σε μόνιμα χαμηλή τιμή. Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο να διευκολύνει τους καταναλωτές να καλύψουν όλες τις βασικές ανάγκες του νοικοκυριού, εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά» σημειώνεται.

Η Lidl Ελλάς, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «αξιοποιώντας τη διαπραγματευτική δύναμη του δικτύου της, εξασφαλίζει σε συνεργασία με τους προμηθευτές της για ακόμα μία φορά τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς, τόσο στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της, όσο και σε επώνυμα είδη. Επιλέγει προσεκτικά ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα ποια αξίζουν να μπουν στα ράφια της, ώστε να μπορούν οι καταναλωτές να επιλέγουν από μια πλούσια γκάμα προϊόντων. Επιπλέον, οι πελάτες της Lidl Ελλάς έχουν τη δυνατότητα να επωφελούνται καθημερινά από τις πολυάριθμες επιπρόσθετες προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια που είναι διαθέσιμα μέσα από το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ύψους τουλάχιστον 1.000 ευρώ ετησίως».

Η Lidl Ελλάς «παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της να προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής και το αποδεικνύει καθημερινά με πράξεις μέσα από σταθερά χαμηλές τιμές και πολυάριθμες προσφορές, ώστε να είναι σταθερά η πρώτη επιλογή του Έλληνα καταναλωτή» επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Related posts

Η ΕΣΕΕ ζητά την εξαίρεση Λιανεμπορίου από τα νέα τεκμήρια φορολόγησης

admin

Αττικές Εκδόσεις: Η S-MEDIA εξαγόρασε την θυγατρική Τηλέραμα

admin

Μέλισσα Κίκιζας: Κάλυψε ομολογιακό δάνειο 11,7 εκατ. ευρώ η Eurobank

admin

Εφυγε από τη ζωή ο Βασίλειος Διαμαντόπουλος, ιδιοκτήτης της «Ηλιος Μπαχαρικά»

admin

Sunlight: Αυξάνει την παραγωγική δυναμικότητα μπαταριών λιθίου

admin

Doppler: Στις 16 Νοεμβρίου η ΓΣ για μείωση του μετοχικού κεφαλαίου

admin

H Dialectica μετακομίζει στον Piraeus Tower

admin

Cisco: Οι συνεργαζόμενες εταιρίες που διακρίθηκαν σε Ελλάδα και Κύπρο

admin

Η Νίκη Φωτίου πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου του ΤΑΙΠΕΔ

admin