Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις πληγείσες περιοχές το Σαββατοκύριακο ο Μητσοτάκης

Στα μέτρα της κυβέρνησης για τους πολίτες που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Παράλληλα, ο κ. Μαρινάκης μίλησε και για την αλλαγή στον προγραμματισμό του κυβερνητικού επιτελείου για την παρουσία του πρωθυπουργού στην 87η ΔΕΘ, που αναβλήθηκε λόγω των καταστροφών, τονίζοντας ότι η ημέρα που θα γίνει η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και η συνέντευξη Τύπου δεν έχουν ακόμα οριστεί.

Όπως σημείωσε, το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, για να δει από κοντά τις καταστροφές και τις ενέργειες του κρατικού μηχανισμού.

«Η αποτίμηση θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η κακοκαιρία» συμπλήρωσε ο Παύλος Μαρινάκης, συμπληρώνοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης θα ενημερωθεί από τον αρμόδιο υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

«Ξεπέρασαν τα όρια της απανθρωπιάς»

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε τα γεγονότα στο λιμάνι του Πειραιά και τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη από τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon.

«Είδαμε εικόνες που ξεπερνούν τα όρια της απανθρωπιάς» υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης, ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της κυβέρνησης στην οικογένεια του άτυχου Αντώνη.

Επίσης, σημείωσε ότι θα ερευνηθούν όλα όσα συνέβησαν στο λιμάνι και θα εξεταστούν όσοι είχαν εμπλοκή στην υπόθεση για λάθη και παραλήψεις.

Δείτε την ενημέρωση:

Related posts

Το μεγάλο στοίχημα της Νέας Αριστεράς

admin

Οικονόμου: «Ρεκόρ εποχών» στην απονομή συντάξεων το α’ πεντάμηνο του 2022

admin

Ξεκαθαρίσματα με γροθιές μέσα στη Βουλή

admin

Δημόσιο: Εννέα κατατοπιστικές ερωταπαντήσεις για τις αλλαγές στην επιλογή διοικήσεων φορέων

admin

Τα δύο «αν» που απειλούν τον Κασσελάκη

admin

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Μπορεί ο Μητσοτάκης να δηλώσει ότι δεν είχε τίποτα εύφλεκτο η εμπορική αμαξοστοιχία;

admin

Οικονόμου για ΑΤ Ομόνοιας: Η αστυνομία πρέπει να είναι αυστηρή με τους επίορκους

admin

Ο πρόεδρος της Βουλής ζητά υπευθυνότητα

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής για τη θέση των «Σπαρτιατών» στα έδρανα της Ολομέλειας

admin