Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

iPhone 15: Τα Public φιλοξένησαν το πρώτο «Τech-Walk»

Ένα διαφορετικό catwalk είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό που βρέθηκε στο κατάστημα Public στο The Mall Athens την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου! Το μοναδικό tech walk που διοργανώθηκε ήταν αφιερωμένο στην πολυαναμενόμενη νέα σειρά iPhone 15, η οποία σηματοδοτεί ένα πολύ δυνατό κεφάλαιο στις τεχνολογικές εξελίξεις της σεζόν Φθινόπωρο 2023 – Χειμώνας 2024, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, στην εκδήλωση συμμετείχαν επαγγελματίες της μόδας και αγαπημένες περσόνες που εντυπωσίασαν φορώντας δημιουργίες εμπνευσμένες από τις μοναδικές αποχρώσεις του iPhone 15.

Τα μοντέλα Χριστίνα Κανελλοπούλου, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, Ιλένια Ουίλιαμς και Δημήτρης Τζανετάκος περπάτησαν στην ειδική πασαρέλα που δημιουργήθηκε, φορώντας μαύρες, μπλε, πράσινες και ροζ δημιουργίες, που επιμελήθηκε ο ταλαντούχος stylist Στέφανος Ντομανιαν, δίνοντάς μας μια γεύση από τις τάσεις που θα επικρατήσουν.

Παράλληλα, όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση γνώρισαν την ολοκληρωμένη σειρά iPhone 15 -iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max που διατίθενται σε επτά υπέροχα χρώματα- και πήραν μία μικρή γεύση από τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρονται στους χρήστες. Η πλήρης γκάμα συσκευών iPhone 15 είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία στα καταστήματα Public και το Public.gr, τα οποία προσφέρουν πάντοτε ευέλικτους τρόπους πληρωμής και παραλαβής.

Τέλος, τα Public είχαν μια ακόμη μεγάλη έκπληξη για το κοινό που βρέθηκε στην εκδήλωση, καθώς οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον διαγωνισμό που διοργανώθηκε και να διεκδικήσουν ένα iPhone 15!

Παρουσιαστής του event ήταν ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ενώ στο event παρευρέθηκε και η Natasha Kay, ολοκληρώνοντας την απόλυτη εμπειρία των νέων iPhone!

Τα Public, ο κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πώς να δημιουργούν ξεχωριστές εμπειρίες για τους καταναλωτές. 

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την εκδήλωση εδώ.

Related posts

Η Energean αυξάνει την παραγωγή φυσικού αερίου στην Αίγυπτο

admin

Σειρά διακρίσεων απέσπασε η SoftOne στα Impact BITE Awards

admin

Γερμανός: 20% payzy cashback για αγορά οικιακών μικροσυσκευών

admin

Entersoft: Οι καταλύτες για ανάπτυξη το 2023, σχέδια για εξαγορές

admin

Δωρεά σε σχολεία που έπληξε ο Daniel από τον Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου

admin

Lamda: Διάθεση δωρεάν μετοχών αξίας €4,1 εκατ. σε 31 στελέχη

admin

HELLENiQ ENERGY: Έως 14/5 οι αιτήσεις για μεταπτυχιακές υποτροφίες

admin

Μυτιληναίος: Επόμενο στοίχημα οι επενδύσεις στις ηλεκτρικές διασυνδέσεις

admin

Συνεργασία ΤΑΙΠΕΔ με ΑΕΙ για πρόγραμμα πρακτικής άσκησης

admin