Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δωρεά σε σχολεία που έπληξε ο Daniel από τον Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν μετά την πρόσφατη κακοκαιρία Daniel σε πολλές περιοχές της Θεσσαλίας, η εταιρεία Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης (ΔΑΗΚ), προχώρησε σε δωρεά προς τα νηπιαγωγεία του Δήμου Παλαμά του Νομού Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα, ο ΔΑΗΚ έκανε δωρεά όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό (επιτραπέζιοι και φορητοί υπολογιστές, projectors, διαδραστικοί πίνακες, πολυμηχανήματα, tablets κ.λπ.) για την κάλυψη των σχετικών αναγκών στο 1ο, 2ο και 3ο Νηπιαγωγείο Παλαμά.

Ο κ. Αθανάσιος Βούρδας, Γενικός Διευθυντής της ΔΑΗΚ Α.Ε. δήλωσε σχετικά: «Η δωρεά έχει ως στόχο την ολική αποκατάσταση του τεχνολογικού εξοπλισμού των νηπιαγωγείων που υπέστησαν τεράστιες καταστροφές. Χάρη σε αυτή την κίνηση, τα παιδιά και οι δάσκαλοί τους στα Νηπιαγωγεία Παλαμά έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν το σχολικό έτος και να επανέλθουν σταδιακά στην κανονικότητα».

Μέσα από το πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, η εταιρεία του Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης αποδεικνύει ότι η υγιής επιχειρηματικότητα, μπορεί να συνδυαστεί με πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην κοινωνική και οικονομική ευημερία της χώρας.

Η εταιρεία «Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης» (ΔΑΗΚ) έχει συσταθεί για την κατασκευή και διαχείριση του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα στο Καστέλι της Κρήτης. Σε αυτή συμμετέχουν το Ελληνικό Δημόσιο (45,90%), η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. (32,46%) και η GMR Airports Ltd (21,64%). Την κατασκευή του νέου αεροδρομίου που θα αντικαταστήσει τον υφιστάμενο αερολιμένα, υλοποιεί η ΤΕΡΝΑ και ο σχεδιασμός προβλέπει τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου αεροδρομίου σύμφωνα με ένα σύνολο τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών το οποίο θα ικανοποιεί τις παρούσες και μελλοντικές ανάγκες κίνησης.

Ο Νέος Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης βρίσκεται στο επίκεντρο της συνολικής αναπτυξιακής στρατηγικής που αλλάζει την Κρήτη και τη χώρα. Με την ολοκλήρωσή του θα αποτελεί ένα σύγχρονο, υψηλών προδιαγραφών, αεροδρόμιο, το οποίο θα εντάσσεται αρμονικά στο ιστορικό, πολιτιστικό και φυσικό περιβάλλον της Κρήτης.

Related posts

Μειώθηκαν παγκοσμίως οι δημόσιες εγγραφές, αυξήθηκαν τα έσοδα το πρώτο τρίμηνο

admin

ΕΛΤΑ: Τι αλλαγές φέρνει το μηχανόσημο στην αλληλογραφία

admin

Αύξηση τζίρου 15% για την Μινέρβα ΑΕ το 2022

admin

Υπόθεση Shelman: Εχασε τα ασφαλιστικά μέτρα η Ακρίτας

admin

Covid-19: Πώς μεταλλάχθηκε το εμπόριο στην Ελλάδα

admin

Printec: Στρατηγική συνεργασία με την εταιρία πληρωμών Worldline

admin

Χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια για νέους από την Τράπεζα Πειραιώς

admin

Διευρύνουν τη συνεργασία τους Skroutz και όμιλος Softone

admin

Premia Properties: Στόχος για πενταπλασιασμό χαρτοφυλακίου ως το 2026

admin