Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Capital Link: «Ημέρα Ελλάδας» στη Wall Street – Ο Δρ Νίκος Τσάκος χτύπησε το καμπανάκι λήξης (pics+vid)

Ειδική εκδήλωση προς τιμήν της Ελλάδας διοργάνωσαν για 19η συνεχόμενη χρονιά, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με την Capital Link, αυτή η φορά στo πλαίσιο του 25th Annual Capital Link Invest in Greece Forum «Accelerating Investments for Sustainable Growth».

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, ανήρτησε την ελληνική σημαία στην Wall Street και εξέδωσε ειδικά αναμνηστικά μετάλλια για να τιμήσει την ημέρα.

Στη φετινή «GREEK AMERICAN ISSUER DAY» at the New York Stock Exchange («Ημέρα Ελλάδος – Αμερικής στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης»), το καμπανάκι λήξης των εργασιών της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου, 2023, χτύπησαν ο Δρ. Νίκος Τσάκος, Ιδρυτής, Πρόεδρος και CEO της TEN Ltd. και CEO του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Γιάννος Κοντόπουλος πλαισιωμένοι από τον αντιπρόεδρο του NYSE & πρόεδρο του Ινστιτούτου NYSE του Intercontinental Exchange Inc, κ. John Tuttle, την Πρόεδρο της Κεφαλαιαγοράς, κυρία Βασιλική Λαζαράκου, τον Πρόεδρο Ευρώπης & Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της BC Partners, κ. Νίκο Σταθόπουλο, και εκπροσώπους των ακόλουθων εισηγμένων εταιρειών στο NYSE:

κ. Παναγιώτη Πέτρο Κόντη, αντιπρόεδρο της Ameresco Inc., κ. Τεντ Ξενοχρήστο, Συνιδρυτή και Chief Concept Officer της CAVA Group, Inc., κα. Σεμίραμις Παληού, Διευθύνουσα Σύμβουλο της DIANA SHIPPING INC. , κ. Paul Ferneyhough, εκτελεστικό αντιπρόεδρο, επικεφαλής στρατηγικής και εμπορικό διευθυντή της ELDORADO GOLD CORP., κ. Ted Petrone, αντιπρόεδρο της NAVIOS MARITIME PARTNERS L.P., κα. Όλγα Μπορνόζη, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Capital Link, και κ. Νικόλαο Μπορνόζη, Πρόεδρο της Capital Link.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών, του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και στελεχών ναυτιλιακών και άλλων εταιρειών εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης, καθώς και εκπροσώπων των εταιριών που συμμετείχαν την προηγούμενη ημέρα, Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, στο 25ο Ετήσιο Φόρουμ Ιnvest in Greece της Capital Link.

Διαβάστε περισσότερα: --.gr

Related posts

ΔΕΠΑ: ανάπτυξη με οδηγό τις νέες δραστηριότητες

admin

Έρχεται στην Ελλάδα το «click & collect» – Πώς λειτουργεί

admin

Αντίστροφη μέτρηση για μειώσεις επιτοκίων από ΕΚΤ και FED

admin

Πρόγραμμα «Γέφυρα»: Παράταση έως και 31 Οκτωβρίου – Η τροπολογία στη Βουλή

admin

Σταϊκούρας για 15ετές: 2 δισ. ευρώ με ιστορικά χαμηλό επιτόκιο κάτω από 1,2%

admin

Χρηματιστήριο: Απομακρύνεται από την αναμέτρηση με τις 1.200 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

admin

Αυξήσεις – επιδόματα τα Χριστούγεννα: Επτά παρεμβάσεις για την στήριξη των εισοδημάτων μέσα στον Δεκέμβριο

admin

Με διαδικασίες εξπρές θα λύνονται τα «κληρονομικά»

admin

Ντόναχιου (Eurogroup): Από το 2023 και βλέπουμε για τους δημοσιονομικούς κανόνες

admin