Image default
EUROBANK

Το Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Στα ενδότερα της αγοράς με 4 ειδήσεις

Υψηλά 8ετίας: Στα υψηλότερα επίπεδα από τον Δεκέμβριο του 2015 βρίσκονται οι μετοχές των Eurobank και Εθνικής, οι οποίες δίνουν «μάχη» για τη 2η θέση στον πίνακα των κεφαλαιοποιήσεων. Στο 1,7 ευρώ και με αξία 6,37 δισ. ευρώ η Eurobank, στα 6,9 ευρώ με αξία 6,35 ευρώ η Εθνική. Ο… αγώνας συνεχίζεται.

Νέο μέλος: Εκτός της πώλησης της Anemos στη Motor Oil, οι μέτοχοι της Ελλάκτωρ αποφάσισαν χθες (11/1) και την προσθήκη ενός νέου μέλους στο Δ.Σ. Ο λόγος για την Ιωάννα Δρέττα, η οποία μόλις τον Δεκέμβριο ανέλαβε καθήκοντα CEO στη θυγατρική REDS. Για όσους δεν θυμούνται, διατέλεσε υπ. Τουρισμός στη μεταβατική κυβέρνηση του Ι. Σαρμά από τον Μάιο έως τον Ιούνιο του 2023.

4 εκατ. νέες μετοχές: Πράσινο «φως» στην εισαγωγή 4 εκατομμυρίων νέων μετοχών της ΑΒΑΞ, οι οποίες διανεμήθηκαν σε 52 στελέχη της εισηγμένης, άναψε η διοίκηση του Χ.Α. Οι νέες μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 2,8% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου, θα κάνουν «πρεμιέρα» τη Δευτέρα.

1,5 δισ. ευρώ: Πολύ κοντά στο 1,5 δισ. ευρώ ανέρχεται η κεφαλαιοποίηση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, καθώς η μετοχή της κατασκευαστικής εταιρείας απέχει μόλις 0,4 ευρώ από τα ιστορικά υψηλά των 14,6 ευρώ. Στο 8% τα συνολικά κέρδη από τις αρχές του 2024.

Related posts

Eurobank: Ποιοι κλάδοι της μεταποίησης δεν έχουν ανακάμψει μετά την πανδημία

admin

Eurobank: Δύο πακέτα πώλησης NPEs εντός 2018

admin

Eurobank: Ποιοι αγόρασαν το ομόλογό της

ad

Eurobank: Σερί από πωλήσεις σε κόκκινα δάνεια εταιρειών

admin

Νέα δανειακή σύμβαση 150 εκατ. μεταξύ Eurobank – ΕΤΕπ

admin

Eurobank: Ετοιμη για μέρισμα αν το επιτρέψει ο SSM

admin

Eurobank: Αισιόδοξα μηνύματα εκπέμπει τώρα η οικονομία

NEWSROOM

Eurobank: Προσφέρει δωρεάν σε πελάτες της 65.000 αεροπορικά εισιτήρια!

admin

«Αποστολή» και Eurobank στο πλευρό νέων γονέων της Λέσβου

ad