Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τεμπονέρας: Δεν είμαι υπέρ της διάσπασης – Να προχωρήσουμε συντεταγμένα σε συνέδριο

Μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο», ο Διονύσης Τεμπονέρας αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσσελάκη, λέγοντας πως είναι ένα νέο πρόσωπο με μικρή παρουσία στην ελληνική πολιτική σκηνή αλλά από εκεί και πέρα έχει ένα επικοινωνιακό χάρισμα και με τη συνδρομή όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ θα του δοθεί η δυνατότητα να ανταπεξέλθει στη δύσκολη περίοδο ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία συνέντευξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

«Η συνέντευξη που έδωσε πάτησε πάνω στην παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα αλλά και στο κυβερνητικό μας πρόγραμμα.

Εγώ νομίζω πως δίνει ένα στίγμα πιο άμεσης επαφής με τον κόσμο και την κοινωνία και αυτό που πρέπει να κατακτήσουμε είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έρθει σε επαφή με τον κόσμο άρα νομίζω πως μέσα από το βίντεο ήθελε να δώσει την άμεση επαφή με τον κόσμο», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

Η εντολή είναι ανασύνταξη

«Η μαζική συμμετοχή των δύο εκλογικών αναμετρήσεων στέλνει πολλαπλά μηνύματα και στο εσωτερικό αλλά και στο γενικό πολιτικό σύστημα. Η εντολή είναι πως θα πρέπει να ανασυνταχτούμε. Αναγνωρίζω πως η νεολαία πρέπει να μπει στην πρώτη γραμμή. Υπάρχουν στελέχη που έχουν πλούσια εμπειρία και αυτή η νέα φουρνιά θα βγει μπροστά για να μπει στη μάχη».

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ να είναι χαμηλά, είπε πως η δημοσκόπηση είναι μία φωτογραφία της στιγμής.

«Είναι ακόμα βαριά η σκιά της αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα και περιμένουμε πως θα ανακάμψουμε. Ο πήχης είναι στις περιφερειακές εκλογές και οι Ευρωεκλογές και πρέπει να δείξουμε πως ο πολίτης μπορεί να μας εμπιστευτεί».

Σε σχέση με τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη περί Στέφανου Κασσελάκη και Τραμπ, είπε πως δεν συμμερίζεται τις απόψεις του ενώ μίλησε και για το εάν θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να απευθυνθεί και στο κέντρο.

«Από εκεί και πέρα δεν είναι μόνο ο Στέφανος Κασσελάκης ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά λειτουργούμε συλλογικά. Νομίζω πως θα έχουμε τη δυνατότητα να απευθυνθούμε, όπως λέει η διακήρυξή μας, από την Αριστερά έως το προοδευτικό κέντρο. Δυστυχώς έχουμε πολλά παραδείγματα που το ΠΑΣΟΚ επέλεξε την πολιτική περιχαράκωση. Υπάρχουν πεδία συγκλίσεων με την κεντροαριστερά. Δεν είμαι υπέρ της διάσπασης. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε συντεταγμένα στο Συνέδριο».

Related posts

Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Τα απόνερα ενός συνεδρίου και ο οδικός χάρτης

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιους στηρίζει στις περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους

admin

Ανδραβίδα: Σήμερα η κηδεία του συγκυβερνήτη του μοιραίου Φάντομ – Τα αναπάντητα ερωτήματα

admin

Τουρκία: «Θέατρο» η παρουσία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο, λέει ο Οκτάι

admin

Ξάνθη: Ανάρτησαν τουρκική σημαία σε φιέστα του ψευδομουφτή

admin

Δεν παραδίδει την έδρα στη ΝΔ ο Πάτσης

admin

Βουλή: Ξεκίνησε η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης – Δείτε live

admin

Qatargate: Υπό κράτηση παραμένει ο Μαρκ Ταραμπέλα – Ερχεται και η απόφαση για την Καϊλή

admin