Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης: Ανοίγουν πάλι τα γήπεδα με τις ίδιες συνθήκες που έκλεισαν

Πυρά κατά της κυβέρνησης για τον τρόπο που θα ανοίξουν τα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου εξαπολύει ο βουλευτής Μαγνησίας αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας αρμόδιου για τον Αθλητισμό του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος υπογραμμίζει ότι «εξαρχής επισημάναμε την προσχηματική λήψη μέτρων από την κυβέρνηση -μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του Γιώργου Λυγγερίδη στο Ρέντη- και εκφράσαμε τη βεβαιότητα ότι κλείσιμο των γηπέδων εντάσσεται στην προσπάθειά της να κερδίσει χρόνο».

Ακολούθως προσθέτει ότι «πολύτιμο για εκείνη χρόνο προκειμένου να μην πληγεί περισσότερο η εικόνα της και αποκαλυφθεί η ανικανότητα της να αντιμετωπίσει και να αναχαιτίσει την, επί των ημερών της, έξαρση του φαινόμενου».

«Τα γήπεδα θα ανοίξουν στις 12 Φεβρουαρίου χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα»

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, η κυβέρνηση «έκλεισε τα γήπεδα με προκάλυμμα τους «λόγους ασφαλείας» -προσβάλλοντας και τιμωρώντας, επί της ουσίας συλλήβδην τη φίλαθλη κοινότητα- και έσπευσε να νομοθετήσει προκειμένου να καταστήσει ασφαλείς τους χώρους διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων».

Καταληκτικά ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος τονίζει ότι η χθεσινή ανακοίνωση για την υποχρεωτική λειτουργία των μέσων εποπτείας στις αθλητικές εγκαταστάσεις από τον Μάρτιο και της ταυτοποίησης από τον Απρίλιο σημαίνει «ότι τα γήπεδα θα ανοίξουν στις 12 Φεβρουαρίου χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα».

Related posts

Στο Ισραήλ ο υπουργός Αμυνας Νίκος Δένδιας

admin

Οι λαϊκές γειτονιές το κλειδί των προεκλογικών εκστρατειών

admin

Qatar Gate: Αυτές είναι οι βαλίτσες με τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή της Εύας Καϊλή και του πατέρα της – Νέες φωτογραφίες

admin

Οι κοινοί στόχοι ΕΥΠ – Predator «δείχνουν» τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου

admin

Η χώρα (ξανά) καίγεται – Οι ευθύνες δεν «σβήνονται» με μία παραίτηση

admin

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

admin

Μητσοτάκης σε Τζεντιλόνι: Έχουμε καταφέρει κάτι που είναι περίπλοκο για τα περισσότερα κράτη-μέλη

admin

Σήμερα στην Αγκυρα η ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

admin

Τσαβούσογλου: Η στρατιωτικοποίηση Λέσβου και Σάμου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι – Θα πάρουμε μέτρα

admin