Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία Megasoft με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο

H Megasoft ανακοινώνει τη συνεργασία της, με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) και ειδικότερα με το Coding Factory, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ανάπτυξη Λογισμικού του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης. Στόχος του προγράμματος είναι οι σπουδαστές να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη λογισμικού, ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και να ανταποκρίνονται ακόμα καλύτερα στις προκλήσεις καριέρας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η Megasoft ανταποκρίθηκε στην πρόκληση και στελέχη από τα τμήματα παραγωγής και marketing επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του ΟΠΑ, όπου στεγάζεται το Coding Factory για να παρουσιάσουν την εταιρεία, τα ψηφιακά εργαλεία και τις προηγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί για την παραγωγή του επιχειρησιακού της λογισμικού.

Η παρουσίαση περιελάμβανε μία σύντομη αναδρομή στην πορεία της Megasoft, στον χώρο της πληροφορικής, ενώ παρουσιάστηκε η 4η γενιά εφαρμογών της με την εμπορική ονομασία PRISMA NET. Μέσα από ένα βίντεο, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να δουν τις εγκαταστάσεις της Megasoft και να ακούσουν τους εργαζόμενους να μιλούν για την καθημερινότητά τους και τα μυστικά της επιτυχίας της.

Οι συμμετέχοντες, περισσότεροι από 180 online και δια ζώσης, είχαν, επιπλέον, την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις και τα team building που διοργανώνονται τακτικά με στόχο την ενίσχυση της ομαδικότητας, της συνεργασίας, της αποτελεσματικής επικοινωνίας, αλλά και την ψυχαγωγία τους. Η διεύθυνση παραγωγής στην παρουσίασή της εστίασε στις γενιές των εφαρμογών, τις δυνατότητες του λογισμικού, καθώς και τις μεθοδολογίες που χρησιμοποιούν για την οργάνωση της ομάδας παραγωγής.

Related posts

Κοινοπραξία με πρωταγωνιστή την EOS εξαγόρασε την Med Frigo

admin

Premia Properties: Οι στόχοι της νέας αύξησης κεφαλαίου

admin

CDP: Αξιολόγηση «Α-» του ΟΤΕ την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

admin

Πετρόπουλος (Πειραιώς): Επενδύσεις 12,5 δισ. στις ΑΠΕ ετησίως

admin

Επιτυχές το τουριστικό πείραμα «Safe Corridor» στη Ρόδο

admin

Minoan Lines: Από 29/6 ξεκινούν τα δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς-Ηράκλειο-Πειραιάς

admin

Νέος επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου στον ΟΛΠ

admin

Wolt: Δωρεάν ιδιωτική ασφάλιση για όλους τους συνεργάτες διανομής

admin

Γαλακτοβιομηχανία Όμηρος: Εξαγόρασε εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ στη Ξάνθη

admin