Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Freenow: Προσφέρει εορταστικό μπόνους έως 4 εκατ. σε συνεργάτες οδηγούς

Πλησιάζοντας στις γιορτινές ημέρες, η FREENOW ανακοινώνει το εορταστικό μπόνους έως και 4 εκατομμυρίων ευρώ για τους συνεργάτες οδηγούς της ενόψει της εορταστικής περιόδου της φετινής χρονιάς.

Η FREENOW, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, αναμένει σημαντική αύξηση της ζήτησης ταξί καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες της εφαρμογής προγραμματίζουν να κάνουν αγορές, να παρευρεθούν σε εορταστικές εκδηλώσεις και κοινωνικές συγκεντρώσεις.

Μια πρόσφατη έρευνα της FREENOW στους συνεργάτες οδηγούς της αποκαλύπτει ότι πολλοί οδηγοί ταξί σκοπεύουν να εργαστούν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση επιβατών σε όλη την Ελλάδα. Σχεδόν οι μισοί πρόκειται να εργαστούν την ημέρα των Χριστουγέννων, το 83% των οδηγών σχεδιάζουν να εργαστούν την Παραμονή των Χριστουγέννων και τα τρία τέταρτα θα εργαστούν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Περισσότεροι από τους μισούς συνεργάτες οδηγούς της FREENOW αποκαλύπτουν ότι η 24η Δεκεμβρίου και η 31η Δεκεμβρίου είναι οι αγαπημένες τους νύχτες του χρόνου για δουλειά.

Με το εορταστικό μπόνους της εταιρείας, οι συνεργάτες οδηγοί ταξί της FREENOW έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου έως και 15% χάρη σε σημαντικά μπόνους ανά διαδρομή κατά τις ώρες αιχμής. Τα μπόνους θα καταβάλλονται εβδομαδιαία στους συνεργάτες οδηγούς ταξί της εταιρείας.

Παρατηρώντας τα αποτελέσματα της έρευνας, η Άσπα Τοπαλίδου, Γενική Διευθύντρια της FREENOW Ελλάδας δήλωσε: «Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, με χαρά ανακοινώνουμε ότι παρέχουμε κίνητρα στους συνεργάτες οδηγούς, ώστε να εξασφαλίσουμε πως όλοι οι χρήστες της εφαρμογής θα έχουν την ευκαιρία να μετακινούνται εύκολα και άνετα κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής περιόδου. Προσκαλούμε νέους οδηγούς να εγγραφούν στην πλατφόρμα καθώς η FREENOW δεν είναι μόνο το No1 Taxi App στην Ελλάδα, αλλά και μια πλατφόρμα που εκτιμά και γιορτάζει τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των συνεργατών οδηγών της.»

Σχολιάζοντας το εορταστικό μπόνους για τους συνεργάτες οδηγούς ταξί, ο Δημήτρης Σταγιάνος, Head of Operations της FREENOW Ελλάδας είπε: «Το εορταστικό μπόνους στοχεύει να επιβραβεύσει και να δώσει κίνητρα στους συνεργάτες οδηγούς μας να εργάζονται την πιο πολυσύχναστη περίοδο του χρόνου, που η ανάγκη για μετακίνηση είναι μεγάλη. Εκτιμούμε τη δέσμευση των συνεργατών οδηγών μας να μετακινούν εύκολα, άμεσα και με ασφάλεια τους χρήστες της εφαρμογής, ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής, και χαιρόμαστε που χάρη στο εορταστικό μπόνους θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους έως και 15% ανά διαδρομή αυτό τον Δεκέμβριο».

Related posts

Βράβευση της TÜV AUSTRIA Hellas στα «Diamonds of the Greek Economy»

admin

Κοινοπρακτικό δάνειο 65,5 εκατ. σε Sunrider από Eurobank και Πειραιώς

admin

CPI: Στο 27,18% μειώθηκε η συμμετοχή του Χρ. Παπαθάνου

admin

Γιατί περιμένουν «δυνατό» 2024 οι ασφαλιστικές εταιρείες

admin

Eurobank: Νέα δέσμη λύσεων και υπηρεσιών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

admin

Ξεκίνησε η αναδιάρθρωση για το Ερρίκος Ντυνάν

admin

Seanergy: Καθαρά κέρδη $10,6 εκατ. το τέταρτο τρίμηνο, έκτακτο μέρισμα

admin

Εξαγορά της ΠΕΡΜΕ Hellas από την Polygreen

admin

«Επιχειρηματίας της Χρονιάς»: Τέσσερις νικητές στις επιμέρους κατηγορίες

admin