Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αριστερά τα ρίχνει ο Γεωργιάδης για τα περί εκβιασμών στον Δήμο Χαλανδρίου

Απάντηση στις επικρίσεις από πολίτες και κόμματα της αντιπολίτευσης που δέχεται περί εκβιασμών στους ψηφοφόρους εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών έδωσε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης είχε δηλώσει για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον δήμο Χαλανδρίου ότι «δεν είναι δυνατόν ο δήμος Χαλανδρίου να κυβερνάται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ δια του κ. Ρούσσου. Όχι για λόγους ιδεολογικούς μόνον αλλά καθαρά για το καλό του δήμου. Ο δήμος αυτός θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης εάν για τα επόμενα 5 χρόνια μείνει με αυτόν τον δήμαρχο. Ως βουλευτής Βορείου Τομέα έχω ευθύνη να πω στους συμπολίτες μου την αλήθεια. Η στήριξη του Χάρη Ρώμα στην Κρίστη Αγαπητού δίνει μία ευκαιρία στο Χαλάνδρι να γυρίσει σελίδα και να διασωθεί από την παρακμή. Πρέπει να κάνουμε αγώνα αυτές τις λίγες μέρες που απομένουν να πετύχουμε την μεγάλη ανατροπή εκεί. Για το καλό του Χαλανδρίου η κ. Αγαπητού πρέπει να εκλεγεί δήμαρχος την Κυριακή».

Ακολούθως, βρέθηκε σε προεκλογική εκδήλωση της υποψήφιας δημάρχου Χαλανδρίου Κρίστης Αγαπητού, με βίντεο να τον δείχνει να λέει πως «την Κυριακή πάμε να κερδίσουμε, αλλά και αν χάσουμε διότι στην πολιτική υπάρχει και η ήττα πλέον πανίσχυροι και ενωμένοι ως ισχυρή αντιπολίτευση θα κάνουμε τη ζωή του κ. Ρούσσου δύσκολη».

Ο υπουργό Εργασίας απάντησε στα όσα του προσάπτουν με ανάρτηση στο X (πρώην Twitter). «Ευρισκόμενος στην Κεντρική προεκλογική ομιλία προχθές της κ. Κρίστη Αγαπητού στο Χαλάνδρι και αφού συνεχάρη την κα Αγαπητού και τον κ. Ρώμα για την συνεργασία τους εν όψει δευτέρου γύρου είπα επί λέξει: «…την Κυριακή πάμε να κερδίσουμε, αλλά και αν χάσουμε διότι στην Πολιτική υπάρχει και η ήττα πλέον πανίσχυροι και ενωμένοι ως ισχυρή Αντιπολίτευση θα κάνουμε την ζωή του κ. Ρούσσου δύσκολη και δεν θα τον αφήσουμε ανενόχλητος να καταστρέφει το Χαλάνδρι κλπ». Η γνωστή μονταζιέρα του Σύριζα με κοπτοραπτική και πολλά χρήματα στα social το παρουσιάζουν ως εκβιασμό της Κυβερνήσεως προς τον κ. Ρούσσο ενώ εγω ξεκάθαρα αναφέρομαι στην ισχυρή Αντιπολίτευση που πλέον λόγω της σύμπνοιας της Νέας Δημοκρατίας θα μπορέσουμε να κάνουμε στο Χαλάνδρι. Και για το ξεκαθαρίσουμε πάντα η Αντιπολίτευση έχει ως σκοπό τον όσο γίνεται τον πιο μεγάλο έλεγχο της εκάστοτε Αρχής. Αυτή είναι η δουλειά της. Όλα τα υπόλοιπα είναι πάλι μια προπαγάνδα της Αριστεράς που έχει ενωθεί εκεί υπό τον κ. Ρούσσο και παίζει τα ρέστα της. Καλώ τους πολίτες του Χαλανδρίου αύριο να στείλουν μία καθαρή απάντηση στην προπαγάνδα της Άκρας Αριστεράς και στα ψέμματα τους. Εμείς πιστεύουμε στις φιλελεύθερες ιδέες και ποτέ δεν θα βλάπταμε έναν δήμο για την όποια απόφαση των πολιτών του αλλά δεν θα παραιτηθούμε κιόλας από τα συνταγματικά μας δικαιώματα υπό την ιδεολογική τρομοκρατία της Άκρας Αριστεράς. Αλλά όλο αυτό να είναι και ένα μάθημα για το τί πραγματικά εκπροσωπεί τελικά ο νυν Δήμαρχος Χαλανδρίου και το γιατί η πολιτική αλλαγή εκεί είναι απαραίτητη αύριο».

Νωρίτερα είχε αναρτήσει άλλο tweet στο οποίο υπογράμμισε πως «εδώ ζούμε απίστευτα πράγματα πλέον. Έτσι και ασκήσουμε την οποιουδήποτε είδους κριτική στους εκλεκτούς της Αριστεράς είμαστε εκβιαστές. Λέω εγω για το Χαλάνδρι, ότι ο εκεί Δήμαρχος δεν έκανε τίποτε για να εξασφαλίσει επιπλέον πόρους από την Κυβέρνηση και άρα εάν επανεκλεγεί τότε θα χαθούν πολλές ευκαιρίες για το Χαλάνδρι το ερμηνεύουν ως «εκβιασμό να του κόψουμε τα χρήματα» ποια; Αυτά που δεν ζητάει διότι δεν μπορεί; Έχουμε κάνει ποτέ εμείς τέτοιου είδους διάκριση; Λέω: «εάν χάσουμε θα του κάνουμε την ζωή δύσκολη αυτή τη φορά» δηλ θα έχουμε και ηττηθέντες αλλά με μεγάλο ποσοστό ισχυρή αντιπολίτευση στον Δήμο. Το ερμηνεύουν: «εκβιάζει ο Άδωνις κλπ» λες και η αντιπολίτευση οφείλει να διευκολύνει την συμπολίτευση…και αυτά τα λένε οι δημιουργοί του συνθήματος «ή εμείς ή αυτοί»….την απάντηση θα την πάρουν από τον λαό την Κυριακή στις κάλπες κύριοι της @EFSYNTAKTON».

Related posts

Ποιο παλιό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επαναφέρει ο Κασσελάκης

admin

Μητσοτάκης: Η Τουρκία έχει δύο δρόμους – Δεν θα παίξω το παιχνίδι της ρητορικής έντασης

admin

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη

admin

ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ

admin

Τουρκικά νεύρα μετά το παζάρι στην Ουάσιγκτον

admin

«Ταυτόχρονες» κάλπες σε Τουρκία και Ελλάδα;

admin

Στηρίζει Αχτσιόγλου ο Τσακαλώτος – «Μόνο ένα σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος»

admin

Οικονόμου για Νέα Φιλαδέλφεια: Έγιναν αστοχίες και λανθασμένοι χειρισμοί

admin

Παπανδρέου για Πάγκαλο: Καλό ταξίδι φίλε Θόδωρε – Στέλεχος αναφοράς στην πολιτική ζωή του τόπου

admin