Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιο παλιό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επαναφέρει ο Κασσελάκης

Πρόσωπο που έπαιξε κρίσιμο ρόλο στην πορεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ταυτίστηκε με τη Συμφωνία των Πρεσπών, φαίνεται πως θέλει να επαναφέρει στο προσκήνιο ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, ο οποίος φέρεται να έχει αναλάβει ρόλο συμβούλου του νέου προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος ήταν υπουργός Εξωτερικών της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου και «αρχιτέκτονας» της Συμφωνίας των Πρεσπών, φημολογείται πως επιστρέφει στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συμβουλεύει τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη.

Μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών αποσύρθηκε από την πολιτική σκηνή μέχρι σήμερα, οπότε ξεκίνησε η έντονη φημολογία για την επιστροφή του στην ηγετική ομάδα του Στέφανου Κασσελάκη.

Μόλις έσκασε η είδηση, μια περιήγηση στο προφίλ του Νίκου Κοτζιά αποκαλύπτει κάτι ενδιαφέρον. Στις 22 Σεπτεμβρίου ο κ. Κοτζιάς έκανε μια ανάρτηση εκφράζοντας την ικανοποίησή του που η Αριστερά αποκτά και πάλι συνείδηση του πατριωτισμού της.

Ο κ. Κασσελάκης τότε είχε ήδη μιλήσει για «πατριωτική κυβερνώσα Αριστερά». Και το «πατριωτική» το κρατά μέχρι σήμερα ως λέξη, σε αντίθεση με τη λέξη «Αριστερά» που δεν σπανίως χρησιμοποιεί.

Related posts

Το έγγραφο ντοκουμέντο που «καίει» την Εύα Καϊλή

admin

Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

admin

Παύλος Μαρινάκης: Την Πέμπτη οι προγραμματικές της νέας κυβέρνησης

admin

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης – Στηρίχτηκε από όλα τα κόμματα

admin

Γιατί η Αγκυρα (ξανα)ανεβάζει τους τόνους

admin

Μητσοτάκης: Η ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ μήνυμα στον αναθεωρητισμό και όσους αμφισβητούν τα σύνορα

admin

Επανεκκίνηση ελληνοτουρκικού διαλόγου: Οι κόκκινες γραμμές και τα «αγκάθια»

admin

Τουρκία: Ο κίνδυνος να αλλάξει ρότα το τουρκικό γεωτρύπανο

admin

Το σχέδιο των 100 ημερών

admin