Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πιστοποίηθηκε ως Great Place to Work-Certified η EY Ελλάδος

Η EY Ελλάδος έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work-Certified™, έπειτα από αξιολόγηση, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη μεθοδολογία του οργανισμού Great Place to Work® Hellas.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πιστοποίηση Great Place to Work-Certified™, βασίζεται σε ανώνυμη, εμπιστευτική και αντικειμενική αξιολόγηση, κατά την οποία, οι εργαζόμενοι της εταιρείας, βαθμολογούν διάφορους τομείς που σχετίζονται με την εμπειρία τους στο εργασιακό τους περιβάλλον. Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της πιστοποίησης, οι εργαζόμενοι της EY Ελλάδος αξιολογούν με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά, μεταξύ άλλων, την εταιρική κουλτούρα, τις ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη που προσφέρει η EY, τις πολιτικές διαφορετικότητας, ισότητας και συμπερίληψης της εταιρείας, καθώς και την ποιότητα της διοίκησης.

Αυτή η αναγνώριση της EY Ελλάδος, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για τη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, θέτοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Η EY δίνει πρωταρχική σημασία στην εξέλιξη και την ευημερία των ανθρώπων της, μέσα από ένα πλήθος προγραμμάτων που υποστηρίζουν την επαγγελματική τους ανάπτυξη, την πραγμάτωση των προσωπικών στόχων τους, τον εμπλουτισμό των δεξιοτήτων τους και τη διαμόρφωση μίας προσωποποιημένης, μοναδικής εργασιακής εμπειρίας.

Πρόκειται για τη δεύτερη σχετική πιστοποίηση που λαμβάνει η EY Ελλάδος αυτή τη χρονιά, καθώς η εταιρεία αναδείχθηκε τον Ιανουάριο ως Top Employer 2024, από το Top Employers Institute. Η EY αποτελεί τη μοναδική εταιρεία του κλάδου παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, που έχει πιστοποιηθεί ως Top Employer και Great Place to Work-Certified™ για το 2024.

Ο κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της EY Ελλάδος, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την πιστοποίηση της EY από τον οργανισμό Great Place to Work®, γιατί αποτελεί ακόμη μία αναγνώριση της προσπάθειάς μας να δημιουργούμε, μέρα με τη μέρα, έναν καλύτερο εργασιακό κόσμο. Κεντρικό ρόλο στην εκπλήρωση του σκοπού μας αυτού, παίζουν οι άνθρωποί μας, στους οποίους θέλουμε να προσφέρουμε μία μοναδική εργασιακή εμπειρία, που θα τους επιτρέψει να εκπληρώσουν τους στόχους τους και να εξελιχθούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η διάκριση της EY ως κορυφαίου εργοδότη προτίμησης, καθώς και ως κορυφαίου χώρου εργασίας στην Ελλάδα, μας τιμά ιδιαίτερα, και δεσμευόμαστε να συνεχίζουμε να δικαιώνουμε αυτή την εμπιστοσύνη των ανθρώπων μας, αλλά και της αγοράς, που μας έχει καθιερώσει ως την κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών στη χώρα».

Related posts

Μύλοι Κεπένου: Στα €3,21 εκατ. τα EBITDA 9μήνου

admin

Πνευματικά δικαιώματα: Οριστική λύση για χιλιάδες επιχειρήσεις

admin

Σαράντης: Στις 11 Μαρτίου τα αποτελέσματα, investor day στις 14/3

admin

Benetton Ελλάς: Η ώθηση στις πωλήσεις και η νέα στρατηγική του ομίλου

admin

Premia: Απόκτηση ακινήτου Logistics έναντι €5 εκατ.

admin

Prosvasis GO: Δωρεάν διασύνδεση Τραπεζικών Λογαριασμών

admin

Ideal: Ετοιμη για νέες εξαγορές με πυρομαχικά 50 εκατ. ευρώ

admin

Στην κοινοπραξία Thema η λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης

admin

ΕΥΔΑΠ: Αλλάζει τα δεδομένα το ρυθμιστικό πλαίσιο

admin