Image default
ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΝΕΑ

Νέο ομολογιακό Αμοιβαίο Κεφάλαιο από τη 3Κ Investment Partners και την Attica Bank

Στην έκδοση του νέου αμοιβαίου κεφαλαίου «3K/Τράπεζα Αττικής Premier Income Ομολογιακό 2026» συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας προχωρεί η 3K Investment Partners σε συνεργασία με την Attica Bank. Προσφέρει τη δυνατότητα στους επενδυτές να τοποθετηθούν εμμέσως σε ομολογιακές εκδόσεις, με σκοπό να επιτύχουν καλύτερες προοπτικές απόδοσης από τις προθεσμιακές καταθέσεις

To 3K/Τράπεζα Αττικής Premier Income Ομολογιακό 2026 έχει διάρκεια σχεδόν 2 ετών με λήξη έως την 30η Απριλίου 2026 και επενδύει σε ελληνικά και ευρωπαϊκά ομόλογα. Η εκτιμώμενη ενδεικτική σωρευτική απόδοση στη λήξη (έως την 30η Απριλίου 2026) είναι της τάξεως του 5,5% έως 5,9%, υπό τις προϋποθέσεις:

i. Ότι δεν θα υπάρξει πιστωτικό γεγονός με αθέτηση των υποχρεώσεων εκδοτών ομολόγων και λοιπών αξιογράφων του χαρτοφυλακίου

ii. Ότι δεν θα υπάρξει απότομη αποκλιμάκωση της απόδοσης των ομολόγων κατά την περίοδο διάθεσης.

Το Αμοιβαίο Κεφάλαιο είναι υπό τη διαχείριση της 3K Investment Partners, η οποία διακρίνεται για την ανεξαρτησία της και τη συνετή διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων. Διατίθεται τόσο από την ίδια και κυρίως μέσω του δικτύου καταστημάτων της Attica Bank.

Η περίοδος συμμετοχών διαρκεί ως και την 26η Απριλίου 2024, στα καταστήματα της Attica Bank και στη 3K Investment Partners (Τηλ: 2107419890, E: [email protected]). Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές μπορούν να ενημερωθούν για το Α.Κ. 3K/Τράπεζα Αττικής Premier Income Ομολογιακό 2026 στα καταστήματα της Attica Bank και στη 3K Investment Partners (Τηλ: 2107419890, E: [email protected]).

Η σύσταση και η διάθεση του αμοιβαίου κεφαλαίου «3K/Τράπεζα Αττικής Premier Income Ομολογιακό 2026» σηματοδοτεί την εμβάθυνση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Attica Bank και 3K Investment Partners. Το Α.Κ. «3K/Τράπεζα Αττικής Premier Income Ομολογιακό 2026» δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να αξιοποιήσουν τα τρέχοντα υψηλά επιτόκια στις αγορές ομολόγων και να επιτύχουν δυνητικά υψηλότερη απόδοση από τα τρέχοντα επιτόκια των τραπεζικών καταθέσεων.

Related posts

Alpha: Γιατί αποτελεί ορόσημο η πώληση των «κόκκινων» δανείων στην Κύπρο

admin

Goldman Sachs: Kέρδη $4,1 δισ. το πρώτο τρίμηνο

admin

Πάνω από 100 επιχειρήσεις στο διαδικτυακό event του enter•grow•go

admin

Πρέσινγκ από ΕΚΤ στις τράπεζες για εβδομαδιαία data ρευστότητας

admin

Στήριξη των αγροτών της Εύβοιας από την Τράπεζα Πειραιώς

admin

Η συνταγή για διατήρηση των ξενοδοχείων… σε ζωή

admin

Αύξηση QE κατά 500 δισ. ευρώ ανακοίνωσε η ΕΚΤ

admin

Bitcoin και ψηφιακά assets θα αρχίσει να προσφέρει η Goldman Sachs

admin

Οριακές μεταβολές στα επιτόκια καταθέσεων και χορηγήσεων

admin