Image default
ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα προθεσμιακή κατάθεση από την Παγκρήτια

Μία νέα προθεσμιακή κατάθεση προσανατολισμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών της διαθέτει από την 1η Φεβρουρίου 2024 η Παγκρήτια Τράπεζα, την «Προθεσμιακή @ a Click».

Οπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, οι πελάτες της Τράπεζας έχουν πλέον τη δυνατότητα με 3 click να προχωρήσουν στη δημιουργία προθεσμιακής κατάθεσης ακόμη και από το κινητό τους, χωρίς επίσκεψη σε Κατάστημα.

Με τρία μόλις «ηλεκτρονικά βήματα» οι κάτοχοι ενεργού λογαριασμού στην Παγκρήτια μπορούν μέσω της ηλεκτρονικής τραπεζικής να προβούν μόνοι τους σε άνοιγμα προθεσμιακής κατάθεσης με προνομιακό επιτόκιο επιλέγοντας το ποσό και το διάστημα που επιθυμούν.

Η «Προθεσμιακή @ a click» διατίθεται για ποσά από 5.000 έως 50.000 σε EUR, GBP και USD και δυνατότητα επιλογής διάρκειας ανάμεσα σε 7 ημέρες, 1 μήνα, 3 μήνες, 6 μήνες και 12 μήνες.

Η νέα online προθεσμιακή κατάθεση είναι το πρώτο από μία σειρά ψηφιακών προϊόντων με αποκλειστική διάθεση από το web banking και το mobile application της Παγκρήτιας Τράπεζας με στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών και την αξιοποίηση της ταχύτητας και της ευκολίας που προσφέρουν τα ψηφιακά μέσα .

Η Παγκρήτια Τράπεζα, συνεπής στο στρατηγικό της σχεδιασμό για μετασχηματισμό και αναβάθμιση του ψηφιακού της αποτυπώματος, θα συνεχίσει να επενδύει στη βελτίωση των υπηρεσιών προς τον πελάτη, παρέχοντας διαρκώς σύγχρονες λύσεις και πολλαπλές επιλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του, καταλήγει η ανακοίνωση.

Related posts

Εξι νέα καταστήματα για την Οptima bank

admin

Νέο ψαλίδι στα επιτόκια από την κεντρική τράπεζα της Τουρκίας

admin

Το φρένο στις χορηγήσεις δανείων και πού ποντάρουν οι τραπεζίτες

admin

Δωρεά υγειονομικού υλικού από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

admin

Goldman Sachs: Νέες τιμές-στόχοι για τις ελληνικές τράπεζες

admin

Μειώθηκαν τα επιτόκια στα νέα δάνεια

admin

Πειραιώς: Με lock-up period 90 ημερών Paulson-Mυστακίδης-Helikon

admin

Morgan Stanley: Ανεβάζει τον πήχη για ελληνικές τράπεζες και οικονομία

admin

Στον πάγο η Silicon Valley Bank Germany

admin