Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και ο Φίλης στο μάτι του Κασσελάκη – «Γιατί παραμένεις στον ΣΥΡΙΖΑ;»

Δεν έμεινε αναπάντηση η αντίδραση του Νίκου Φίλη στην απόφαση Κασσελάκη να διαγράψει τον Στέφανο Τζουμάκα, την οποία ο πρώην υπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως «απαράδεκτη ενέργεια».

Κύκλοι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασαν πως «μάλλον ο Νίκος Φίλης δεν είδε, δεν άκουσε, δεν διάβασε την αναφορά του Στέφανου Τζουμάκα στον ΣΚΑΪ ότι ‘έχει εγκατασταθεί η ολιγαρχία και η διαπλοκή μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ’, στρεφόμενος ευθέως συνολικά εναντίον του κόμματος και των μελών του».

Σημείωσαν δε, χαρακτηριστικά, πως «η επίκληση αυτή του Νίκου Φίλη, ότι η δήλωση του Στέφανου Τζουμάκα αφορούσε πολιτική ή και προσωπική κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είναι προσχηματική».

Για να διαμηνύσουν προς Φίλη και… πάσα κατεύθυνση εντός κόμμματος: «Αν ο Νίκος Φίλης ή οποιοδήποτε στέλεχος ή μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμερίζεται την συγκεκριμένη αναφορά του Στέφανου Τζουμάκα, τίθεται το ερώτημα, γιατί παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ;».

«Με ανάρτηση από το Μαϊάμι…»

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Φίλης δήλωσε πως «ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια απέναντι στον Στέφανο Τζουμάκα, που βαθαίνει την κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «προφανώς, δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματός μας».

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η αναφορά του κ. Φίλη και στον τρόπο με τον οποίο έγινε γνωστή η διαγραφή Τζουμάκα, καθώς σημείωσε ότι «με ανάρτηση από το Μαϊάμι, ο κ. Κασσελάκης δείχνει πώς εννοεί την περιβόητη ‘αδιαμεσολάβητη εκπροσώπηση’ των μελών του κόμματος. Δείχνει επίσης πως εννοεί το Συνέδριο, τη διεξαγωγή του οποίου συνεχώς αναβάλλει. Με διαγραφές διαφωνούντων!».

Για να καταλήξει πως «είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τον Στέφανο Τζουμάκα και να μην επιτρέψουμε τον περαιτέρω εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», σχολιάζοντας πως «μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί το καλύτερο δώρο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Related posts

Νίκος Ανδρουλάκης: Στα εγκαίνια του μουσείου Ούλοφ Πάλμε

admin

Υπερπτήσεις το απόγευμα σε Φαρμακονήσι, Λειψούς, Αρκιούς

admin

Ακρίτα για παραίτηση Τσίπρα: Θα είναι στα επόμενα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει εποπτεία

admin

Ενα πρωτότυπο debate με ωραίες ατάκες του Άγγελου Συρίγου με τον Σταμάτη Σπανουδάκη

admin

ΠΑΣΟΚ: Δεν έμαθαν και επιμένουν στο ίδιο λάθος – Τροποποιούν ξανά τους όρους σύνδεσης του ΑΔΜΗΕ

admin

Χρυσοχοΐδης από Εβρο: Τα σύνορα της χώρας είναι ασφαλή και απροσπέλαστα

admin

«Σφήνα» Παπανδρέου στον Ανδρουλάκη – Συνεχάρη Δούκα, προκρίνει συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ

admin

Μανούσος Βολουδάκης: Ποιος θα πάρει την έδρα του

admin

Μητσοτάκης στο Bloomberg: Θα αποπληρώσουμε νωρίτερα τα δάνεια των μνημονίων

admin