Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Cyprus Airways συνδέει την Κύπρο με τις Βρυξέλλες

Η χθεσινή ημέρα σηματοδότησε ένα ορόσημο για τη

Cyprus Airways

, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε με υπερηφάνεια την

έναρξη της πτήσης που συνδέει τη Λάρνακα με τη ζωντανή πόλη των Βρυξελλών δύο φορές την εβδομάδα

. Το νέο δρομολόγιο αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα υλοποίησης της αποστολής της Cyprus Airways να συνδέσει την Κύπρο με βασικούς διεθνείς προορισμούς.


Όπως δήλωσε ο κ.

Τάσος Μιχαήλ, Εκτελεστικός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways

, “Η εισαγωγή της πτήσης προς τις Βρυξέλλες δεν είναι απλώς η σύνδεση μεταξύ δύο όμορφων προορισμών, είναι ένας σύνδεσμος που έλειπε μεταξύ της Κύπρου, ενός κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την πρωτεύουσα της ΕΕ. Το δρομολόγιο εξυπηρετείται από τα νέα αεροσκάφη της Cyprus Airways Α220-300 που διαθέτουν την πιο εντυπωσιακή business class στην ευρωπαϊκή αγορά μεσαιών αποστάσεων. Το πίσω μέρος της καμπίνας μας είναι επίσης πιο άνετο από πολλούς από τους ανταγωνιστές μας και είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον αεροσκάφη της αγοράς”.





cyprus_air__3_


Σε σύντομη ομιλία του στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών σήμερα, ο

Εμπορικός Διευθυντής της Cyprus Airways, κ. Χρίστος Λιμνατίτης

δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις ευκαιρίες που προσφέρει αυτή η νέα διαδρομή, στην επιχειρηματικότητα, την πολιτική, τον πολιτισμό και τον τουρισμό. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην αφοσιωμένη ομάδα της εταιρείας μας που έκανε αυτό το δρομολόγιο πραγματικότητα, την ομάδα του αεροδρομίου των Βρυξελλών που μας στήριξε με ενθουσιασμό σε ό,τι χρειαζόμασταν και πάνω από όλα τους εκλεκτούς επιβάτες μας, για την προτίμηση και την υποστήριξή τους στην εταιρεία μας».





cyprus_air__1_


Απευθυνόμενος στους επιβάτες που ταξίδεψαν με την πρώτη πτήση από τις Βρυξέλλες για την Κύπρο, ο κ. Λιμνατίτης είπε «Σύντομα θα υποδεχτούμε τους πρώτους επιβάτες της πτήσης από τις Βρυξέλλες για τη Λάρνακα. Χαιρόμαστε που σας έχουμε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι προς τη Μεσόγειο. Σας υποσχόμαστε μια υπέροχη ταξιδιωτική εμπειρία που δεν αφορά απλώς την άφιξη στον προορισμό σας, αλλά και μια απολαυστική πτήση προς την Κύπρο με το νέο μας Airbus A220-300, το πιο σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον αεροσκάφος μέσων αποστάσεων που πετάει στους ουρανούς σήμερα».





cyprus_air__2_


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το δρομολόγιο και το πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας για το καλοκαίρι του 2024 είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση

www.cyprusairways.com

.

Related posts

ΕΦΚΑ: Δείτε τα αναδρομικά που δικαιούστε με ένα κλικ

admin

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Πώς θα χορηγηθούν τα 10.000 χαμηλότοκα δάνεια σε νέους – Όλη η διαδικασία

admin

B. Ψάλτης (Alpha Banκ): «Καταλύτης για την ανάπτυξη και την απασχόληση η Διπλή Ανάπλαση»

admin

Στη συνεδρίαση του Ecofin σήμερα ο Σταϊκούρας – Τι θα συζητηθεί

admin

ΕΑΣ: Χρηματοδότηση 33 εκατ. ευρώ από την ΕΕ για την αναβάθμιση της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας

admin

Αναβρασμός για τα εργασιακά στον τουρισμό

admin

Ποιοι και πότε μπορούν να συνταξιοδοτηθούν πρόωρα και τι σύνταξη θα πάρουν

admin

Οι σκέψεις Μητσοτάκη για κυβερνητικές αλλαγές και restart, ο αυτοφωράκιας και το αφεντικό του Attica Group με τα 670 χιλιάρικα μισθό και ο Ντζανάτος που… κάνει τον Ιταλό!

admin

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις – Τα SOS για τη διαδικασία

admin